New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 9 éve
Ilyenkor meg hivogatjuk a rusht a liga egyik legjobb DL ellen - ebből ne azt vágd le, hogy nem szeretem ha futunk.Nem avval van a bajom, hogy drop, hanem 3&10-nél miért egy 40+ yardost kell hívni, aminek az esélye 1:4-hez (és akkor finom voltam)vpiNem volt ezzel gond szerintem... Gronk üresre játszotta magát, Brady pedig kívárta, hogy mi lesz, aztán rövidet dobott. Értem hogy van ellenszenv JMD felé, de azért ne varrjunk már mindent az ő nyakába, amint egy passzjáték nem jön össze...ervinatorezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
Ha meg nem akarunk csinálni semmit térdeljük ki.
több mint 9 éve
Ma is már van 1 szereléseGrayjel mi a töcs van? Még mindig büntiben van az egyszeri késés miatt?BurkusSD-ben kapott asszem 2 snapet, mit akarsz?😊NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Mit akar ez az őrült?
több mint 9 éve
Grayjel mi a töcs van? Még mindig büntiben van az egyszeri késés miatt?BurkusSD-ben kapott asszem 2 snapet, mit akarsz?😊
több mint 9 éve
Grayjel mi a töcs van? Még mindig büntiben van az egyszeri késés miatt?
több mint 9 éve
Philbin trollkodik😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Philbin ne kezd... ne kezd megint b+
több mint 9 éve
Jön a szokásos INT a félidő végén? 😀
több mint 9 éve
azt mondja a szpíker TB-nek még van lehetősége 3 idővel, ezek nem látták eddig a meccset?😊nyalogasd hátha felolvad 😀
OFF: buzi Gamepass néha lefagy...NB2
Draft
több mint 9 éve
Nem avval van a bajom, hogy drop, hanem 3&10-nél miért egy 40+ yardost kell hívni, aminek az esélye 1:4-hez (és akkor finom voltam)Nem volt ezzel gond szerintem... Gronk üresre játszotta magát, Brady pedig kívárta, hogy mi lesz, aztán rövidet dobott. Értem hogy van ellenszenv JMD felé, de azért ne varrjunk már mindent az ő nyakába, amint egy passzjáték nem jön össze...ervinatorezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
több mint 9 éve
azt mondja a szpíker TB-nek még van lehetősége 3 idővel, ezek nem látták eddig a meccset?😊OFF: buzi Gamepass néha lefagy...
több mint 9 éve
Már egy FG is jobb lenne mint a semmi, nézzük mire elég a két perc!Geeriegy újabb patriots drive-ra.
több mint 9 éve
De komolyan, hogy megint annyit jövünk ami csak épp arra elég hogy az óra fogyott egy kicsit 😒
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Már egy FG is jobb lenne mint a semmi, nézzük mire elég a két perc!GeeriHát eddig jöttök mint a talajvíz
Draft
több mint 9 éve
Egy ilyen Gibson, aki nem droppol nagyon kell Tannynek. Eddig szép!
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Már egy FG is jobb lenne mint a semmi, nézzük mire elég a két perc!
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
triangle
1 283
a baj megint a szituval van. nem 3rd downra kéne ezeket a low pct passzokat elővenni, most is ott volt valaki üresen a jobb szélen, pont elég lett volna 1st-re...Nem volt ezzel gond szerintem... Gronk üresre játszotta magát, Brady pedig kívárta, hogy mi lesz, aztán rövidet dobott. Értem hogy van ellenszenv JMD felé, de azért ne varrjunk már mindent az ő nyakába, amint egy passzjáték nem jön össze...ervinatorezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
több mint 9 éve
Imitheking
1 882
Pedig ezt Brady rontotta el. Nagyon rövid lett apasszezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
több mint 9 éve
Reméljük a D meg ST feltesz még két TD ma a táblára, mert TB ma otthon maradt az asszonnyal!StudiHát is otthon maradnék 😀
Draft
több mint 9 éve
Csak tanácsot adtam, hogy hova kell fordulni kérdéssel 😀Nem volt ezzel gond szerintem... Gronk üresre játszotta magát, Brady pedig kívárta, hogy mi lesz, aztán rövidet dobott. Értem hogy van ellenszenv JMD felé, de azért ne varrjunk már mindent az ő nyakába, amint egy passzjáték nem jön össze...ervinatorezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
Draft
több mint 9 éve
Reméljük a D meg ST feltesz még két TD ma a táblára, mert TB ma otthon maradt az asszonnyal!
több mint 9 éve
már régen egy középiskolában kéne edzősködnie.Rövid szar. Kurva szar ma BradyImithekingTudod ki van égve 😛ThundersNFL
több mint 9 éve
ervinator
1 700
Nem volt ezzel gond szerintem... Gronk üresre játszotta magát, Brady pedig kívárta, hogy mi lesz, aztán rövidet dobott. Értem hogy van ellenszenv JMD felé, de azért ne varrjunk már mindent az ő nyakába, amint egy passzjáték nem jön össze...ezeket a hívásokat egyszer megérteném...vpiKérdezd meg JMD-tThundersNFL
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Btw eddig a védelem hozza azt amihez a tamadóknak csak egy elvárható teljesítményt kellene hozni a győzelemhez. Trusnik, Sheppard eddig kellemes meglepetés, mint ahogyan Stanford is az volt a Jets ellen.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Ezek az Allen puntok mindig megdobogtatják a szívemet 😊
Do your job