NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Topin biztos like-olta 🤣🤣Nyilvánvalóan nem Mac hibája volt
ParadSEC
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az még hagyján, de 0-0-nál lett volna egy punt, kb. mint egy Jets elleni meccsen, ez irtó nagy baromság volt tőle.hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.Az, még mindig nem érzi magát biztonságban a zsebben (nem is csodálom) és ez meg is látszik...
Lúdas Solymi
Castleai01
Pedig eddig pont ez volt az erőssége, hogy kerülte a kockázatos dobásokat.
több mint 1 éve
Topin biztos like-olta 🤣🤣
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.Az, még mindig nem érzi magát biztonságban a zsebben (nem is csodálom) és ez meg is látszik...
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Menj anyjádba Mac
több mint 1 éve
Ha már az O nem csinál pontokat... 😅Már a Tiétek…. A mienk csinál nektek
atapapa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ha lúd legyen kövér! Maradjon Mac kell a top 5 pick
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
MacJ folytatja 😕
több mint 1 éve
Meki nem volt még egy ép megmozdulása. Az előtte levő passza Mondre lábához is kriminális volt
több mint 1 éve
Ááá, ez idén csak a papírforma, nincs ebben semmi különleges...A próféta szólt belőled 😀Nem tudunk hosszú pályán td-t szeretni, nem tudunk rövid pályán sem td-t szerezni, újdonság, de már rövid pályáról sem tudunk fg-távba eljutni. Vajon hogy lesz itt pontszerzés? 🤔A múlt hét alapján ebben mi majd tudunk segíteni... 😉
MC12
Castleai01
MC12
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.
több mint 1 éve
Stephan
49
Te ez a Mac egyre jobb... Nem? Majd most is leírjuk?
több mint 1 éve
MC12
6 359
A próféta szólt belőled 😀Nem tudunk hosszú pályán td-t szeretni, nem tudunk rövid pályán sem td-t szerezni, újdonság, de már rövid pályáról sem tudunk fg-távba eljutni. Vajon hogy lesz itt pontszerzés? 🤔A múlt hét alapján ebben mi majd tudunk segíteni... 😉
MC12
Castleai01
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Grat
több mint 1 éve
Van valakinek vmi normális linkje? Köszönöm az enyém behalt
több mint 1 éve
Ez tényleg roncsderbi lesz…. Én meg itt vacogok lázasan a takaró alatt,ahelyett hogy kúrálnám magamA meccsel kúrálod magad hátulról 😁😁😁
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na végre elértünk a 20-asig
több mint 1 éve
Nem tudunk hosszú pályán td-t szeretni, nem tudunk rövid pályán sem td-t szerezni, újdonság, de már rövid pályáról sem tudunk fg-távba eljutni. Vajon hogy lesz itt pontszerzés? 🤔A meccs 0-0 lesz 😂
MC12
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez tényleg roncsderbi lesz…. Én meg itt vacogok lázasan a takaró alatt,ahelyett hogy kúrálnám magam
több mint 1 éve
Nem tudunk hosszú pályán td-t szeretni, nem tudunk rövid pályán sem td-t szerezni, újdonság, de már rövid pályáról sem tudunk fg-távba eljutni. Vajon hogy lesz itt pontszerzés? 🤔A múlt hét alapján ebben mi majd tudunk segíteni... 😉
MC12
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ne bombázz már itten a negatív hullámaiddal...De Mac Jones megoldja mert egy valag statban top 5 QB.....Miért nem próbáltunk meg futni?Idén nem lesz sok futás ez egy ideje már látszik...
Lúdas Solymi
Csak hát se lézer pontos QB, se szeparálódni képes WR nincsen rosteren...
Így meg nehéz lesz...
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
Meg a statokat értelmezni is kellene, de ebbe ne menjünk bele.
Inkább nézzük a meccset.
több mint 1 éve
MC12
6 359
Nem tudunk hosszú pályán td-t szeretni, nem tudunk rövid pályán sem td-t szerezni, újdonság, de már rövid pályáról sem tudunk fg-távba eljutni. Vajon hogy lesz itt pontszerzés? 🤔
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Másodikra talán már lesz pontos passzunk is, nem kell pánikolni... 😉Most tudtam bekapcsolódni. 3&out-unk volt már? Hány?Egy drive es rögtön. 3& out
vpi
kolok1972