NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Nincs 20 yard fölötti játékunk gyakorlatilag. Loooool
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Végre egy bust tippem, ami 100%-osan ül is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
aládobta ezt is
több mint 1 éve
Félidei elemzés és olyan comeback lesz mint a huzat 👌👌👌Én az örök pesszimista vagyok, de ezt még én is W-re vettem.mindenki azt hitte hogy majd most... erre ez rosszabb mint a múlt hetiAzért nem mindenki
NB2
kolok1972
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
MC12
6 359
Sok van vissza.TessékTúl régóta nézek nfl-t, hogy én az ilyesminek bedőljek 😊Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.Ma velünk játszotok, ez nem számít... 😉
MC12
Castleai01
MC12
zinedine5
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Sziasztok! Ez az offense semmit nem fejlődött az elmúlt másfél hónap alatt.De visszafelé.....
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
MC12
6 359
20 pont felett = Carmicheal egy zseniPete még csak 14 pontnál jár.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Én az örök pesszimista vagyok, de ezt még én is W-re vettem.mindenki azt hitte hogy majd most... erre ez rosszabb mint a múlt hetiAzért nem mindenki
NB2
kolok1972
több mint 1 éve
mindenki azt hitte hogy majd most... erre ez rosszabb mint a múlt hetiAzért nem mindenki
NB2
több mint 1 éve
Csak tudunk 20 pont felett is szerezni 😁Viszont valami azt sejteti velem hogy nem mi vagyunk ennyire jók...
több mint 1 éve
TessékTúl régóta nézek nfl-t, hogy én az ilyesminek bedőljek 😊Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.Ma velünk játszotok, ez nem számít... 😉
MC12
Castleai01
MC12
több mint 1 éve
20 perc ment le a meccsből és nincs értelme tovább nezniEzt is elêrték. Valahol rekord lehet
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
20 perc ment le a meccsből és nincs értelme tovább nezniNem érzed úgy hogy MJ meg tudja fordítani? Ne legyél negatív 😀
kolok1972
több mint 1 éve
mindenki azt hitte hogy majd most... erre ez rosszabb mint a múlt heti
több mint 1 éve
Birom a Hill tipúsú játékosokat. Nálunk Jules volt utoljára ilyen.
több mint 1 éve
20 perc ment le a meccsből és nincs értelme tovább nezni
több mint 1 éve
MC12
6 359
Olave 😊 nagyon megérdemelte már idén.
több mint 1 éve
Ahogy Burkus találóan megjegyezte a csapatforumban,ez a védelem már nem az mint az első két körben.Az a baj,ha TDt kapunk a második negyed elején gyakorlatilag nincs értelme nézni tovább a meccset.
több mint 1 éve
félidőben le fogom kapcsolni? 😊
több mint 1 éve
Vajon Zape mikor jön be? Lehetne rá fogadni 😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Az jut eszembe, hogy a Saints kb. el akarja zavarni az OC-t. És ehhez képest mit látunk mi?
több mint 1 éve
Azért egyelőre BOB sem hozza azt a messiás szerepet, amit itt mindenki leosztott neki tavasszal.
több mint 1 éve
Ez régi Pats, még 1990 előttről 😀Túl régóta nézek nfl-t, hogy én az ilyesminek bedőljek 😊Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.Ma velünk játszotok, ez nem számít... 😉
MC12
Castleai01
MC12
több mint 1 éve
Ez miért nem volt zászló? Túl voltak az öt yardon.