NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 1 éve
MC12
6 359
Túl régóta nézek nfl-t, hogy én az ilyesminek bedőljek 😊Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.Ma velünk játszotok, ez nem számít... 😉
MC12
Castleai01
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A negyedik körben?Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Rengeteg pickünk volt és kellett a frissítés mindkét poszton...
zinedine5
Én ezt annyira nagy hibának nem látom...
Mondjuk egy pontosabb long snapper sokat segítene a megítélésükön, mert Cardona idén nagyon sokat hibázik...
Castleai01
Amúgy a szinten negyedik körös center valami Jake Andrews látott már aktív keretet?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
20 drive után csak összejött egy támadó td 😁Ellenünk még több is összejöhet ma. 😕
kapitnono
több mint 1 éve
Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.Ma velünk játszotok, ez nem számít... 😉
MC12
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
A Guard pickekben tökéletesen egyetértünk, ennek már akkor sem volt semmi értelme...Mint a két G, amikor alig van tackle.Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Dehát kész a csapat,belefér nem?
zinedine5
kolok1972
zinedine5
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
MC12
6 359
Az offens td-t szerzett? Mi a fene. Nem szoktuk meg az ilyesmit.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Rengeteg pickünk volt és kellett a frissítés mindkét poszton...
zinedine5
Én ezt annyira nagy hibának nem látom...
Mondjuk egy pontosabb long snapper sokat segítene a megítélésükön, mert Cardona idén nagyon sokat hibázik...
több mint 1 éve
Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Valaki a héten írta, hogy ez a értékmérő meccs. Hát tényleg. Most árazzák be a védelmet is.
zinedine5
több mint 1 éve
Mint a két G, amikor alig van tackle.Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Dehát kész a csapat,belefér nem?
zinedine5
kolok1972
több mint 1 éve
Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.Dehát kész a csapat,belefér nem?
zinedine5
több mint 1 éve
Érdemes volt elszórni két picket a punter, kicker duóra. Kurva jók.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Én nem is azt írtam, hogy kockázatos, hanem h faszság.😁 az a baj ez nem kockázatos volt hanem ostoba. Be kellet volna nyelni a sacket. Kétcb közé dobni a wr-nek az kovkázatos nem ez😁😉Az még hagyján, de 0-0-nál lett volna egy punt, kb. mint egy Jets elleni meccsen, ez irtó nagy baromság volt tőle.hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.Az, még mindig nem érzi magát biztonságban a zsebben (nem is csodálom) és ez meg is látszik...
Lúdas Solymi
Castleai01
Pedig eddig pont ez volt az erőssége, hogy kerülte a kockázatos dobásokat.
Lúdas Solymi
ParadSEC
Ez egy barom döntés volt tőle, ebben nincs vita.
több mint 1 éve
Huha, milyen irányítók jönnek a draftra? 😀Igazából teljesen mindegy, kétlem hogy bármelyikük is beválna egy ilyen fal mögött... 😕
Nomac
több mint 1 éve
Az ideHuha, milyen irányítók jönnek a draftra? 😀Pont most pont ugyanez járt a fejemben. Hogy meg kellene nézni az idei top5 prospectet, mert nagy esélyünk lesz választani közülük.
Nomac
több mint 1 éve
ST is egyre szarabb...
több mint 1 éve
Huha, milyen irányítók jönnek a draftra? 😀
több mint 1 éve
Na, a completion statisztikák ennyit érnek ,ez is ez “jó” passz volt,de esély sem volt a first downra
több mint 1 éve
Sziasztok! Ez az offense semmit nem fejlődött az elmúlt másfél hónap alatt.
több mint 1 éve
Mondjuk ezt meg challengelni incomplete-nak miután kapott egyet a fejére lefelé mehet kicsit parasztság...😅😅😅
Értem én hogy miért dobja be de akkor is parasztság...
Castleai01
több mint 1 éve
Mondjuk ezt meg challengelni incomplete-nak miután kapott egyet a fejére lefelé mehet kicsit parasztság...Értem én hogy miért dobja be de akkor is parasztság...
több mint 1 éve
😁 az a baj ez nem kockázatos volt hanem ostoba. Be kellet volna nyelni a sacket. Kétcb közé dobni a wr-nek az kovkázatos nem ez😁😉Az még hagyján, de 0-0-nál lett volna egy punt, kb. mint egy Jets elleni meccsen, ez irtó nagy baromság volt tőle.hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.Az, még mindig nem érzi magát biztonságban a zsebben (nem is csodálom) és ez meg is látszik...
Lúdas Solymi
Castleai01
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Igen,csak most már érzi hogy amit eddig csinált az nem elég,és ahogy múlt héten kolléga nagyon találóan megjegyezte a hero ball egyszerűen nem az ő stílusaAz még hagyján, de 0-0-nál lett volna egy punt, kb. mint egy Jets elleni meccsen, ez irtó nagy baromság volt tőle.hát bazzed ez egy faszság volt MJ-től.Az, még mindig nem érzi magát biztonságban a zsebben (nem is csodálom) és ez meg is látszik...
Lúdas Solymi
Castleai01
Lúdas Solymi