New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
red5
521
Nálunk bezzeg gyenge volt😥😥😥😥Talib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?A No Fly Zone elit tagjaként jóhogy 😊
red5
flzoli
őlég vót
több mint 6 éve
Látom még mindig a nyakában lóg Crabtree fuxa 😀Talib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?a fene a kurva anyját!!!!
red5
♉gaben♉
Csak a méteres kereszt hiányzik róla
több mint 6 éve
red5
521
okFG re vagy TD re irtam a tamadast. Ezert irtam oda h vagy 17-14 v 21-14 lett volna az allas a kovetkezo Saints tamadasnal. Annyit felteteleztem h nem vesztik el a labdat.Én értem csak te már a 1st down is TD-nek mondod...de mindegy higgy amit akarsz....a hendi meg hendi....de gondolom azt is elfújjákHa nem erted, az a Te logikad magasfoku megletet tukrozi.Elnézést de nem td volt hanem 1st down...és nem adták meg de te már előre megadtad gratula.....A logikád kikezdhetetlen!Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
KeyG
red5
KeyG
red5
KeyG
őlég vót
több mint 6 éve
Talib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?A No Fly Zone elit tagjaként jóhogy 😊
red5
több mint 6 éve
Talib anno nyert SB-t végül a Broncos-l?a fene a kurva anyját!!!!
red5
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
KeyG
9 492
FG re vagy TD re irtam a tamadast. Ezert irtam oda h vagy 17-14 v 21-14 lett volna az allas a kovetkezo Saints tamadasnal. Annyit felteteleztem h nem vesztik el a labdat.Én értem csak te már a 1st down is TD-nek mondod...de mindegy higgy amit akarsz....a hendi meg hendi....de gondolom azt is elfújjákHa nem erted, az a Te logikad magasfoku megletet tukrozi.Elnézést de nem td volt hanem 1st down...és nem adták meg de te már előre megadtad gratula.....A logikád kikezdhetetlen!Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
KeyG
red5
KeyG
red5
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A nevek a pályán is vannakNem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...Nevek alapján az egy TOP egység kéne legyen. Csak Talib hiányzik onnan
Pizsama
flzoli
több mint 6 éve
amit a zsaruk vér eltüntetésre használnakAz is betegség, tudtad!?😉Túl sok Hrabalt olvashatsz. 😊
Rutin
Nekem meg van a magam folyékony mérge. Piros, Atlantában van a székhelye és nem a Falcons.alk.mentes???Antialkesztől ilyet kérdezni?Eldőlt.A söröd???
iktriad
nagir
iktriad
♉gaben♉
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Nem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...Nàlunk is hiànyoznak a jó DB-k😁😁
Pizsama
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
No huddle helyett more huddle?Lassítani kéne ezt a drive-ot, túl sok időt fogunk hagyni..Igen meg a második félidőt is ők kezdik, jó lenne még 1 percet lepörgetni valahogy, bár nehéz lesz mert közel vagyunk nagyon...
PEEtör
kapitnono
több mint 6 éve
Nem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...Nevek alapján az egy TOP egység kéne legyen. Csak Talib hiányzik onnan
Pizsama
több mint 6 éve
Na azt nem, de Győrben van egy Hrabal nevű cseh söröző! 😉Az is betegség, tudtad!?😉Túl sok Hrabalt olvashatsz. 😊
Rutin
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Nem edge rusher LB hiányzott a Rams D-ből, hanem normális DB...
több mint 6 éve
Lassítani kéne ezt a drive-ot, túl sok időt fogunk hagyni..Igen meg a második félidőt is ők kezdik, jó lenne még 1 percet lepörgetni valahogy, bár nehéz lesz mert közel vagyunk nagyon...
PEEtör
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Sport2 adja, úgyhogy te Puhl Sanyira hivatkozol???😁😂FYI:véletlenül sem szennyezem magam Sport1-gyel. 😉Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
Fast Willie
PEEtör
több mint 6 éve
red5
521
Én értem csak te már a 1st down is TD-nek mondod...de mindegy higgy amit akarsz....a hendi meg hendi....de gondolom azt is elfújjákHa nem erted, az a Te logikad magasfoku megletet tukrozi.Elnézést de nem td volt hanem 1st down...és nem adták meg de te már előre megadtad gratula.....A logikád kikezdhetetlen!Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
KeyG
red5
KeyG
Szerkesztette: red5
őlég vót
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Lassítani kéne ezt a drive-ot, túl sok időt fogunk hagyni..
több mint 6 éve
10 mp-t vertél rám 😊profootballtalk.nbcsports.com/2018/08/04/nfl-rules-will-now-treat-head-first-dives-like-feet-first-slides/Jó hülye szabály, főleg az utolsó bekezdés miatt.
casaubon
gabokocka
több mint 6 éve
KeyG
9 492
Ha nem erted, az a Te logikad magasfoku megletet tukrozi.Elnézést de nem td volt hanem 1st down...és nem adták meg de te már előre megadtad gratula.....A logikád kikezdhetetlen!Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
KeyG
red5
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
FYI:véletlenül sem szennyezem magam Sport1-gyel. 😉Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
Fast Willie
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Akkor fogok inni egy sört, ha lesz 3&outErre ihatsz szerintem!
Fast Willie