NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
27
10
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
KeyG
9 484
Az o pontszerzesuk, igy vagy 17-14 nek v 21-14 nek kellene lennie az eredmenynek. Semmikepp se 14-21 nek. A biroi rossz iteletet koveto tamadast, sose tudjuk meg h alakul ha a birok jol dontenek.(Saints reszrol)+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
az aikman - buck duó már vagy ötvenszer elélvezett ezen a meccsen a hangok alapján 😀
több mint 6 éve
Azért röhej hogy a sec tagjai egyszer nem érnek oda ahova kéne
több mint 6 éve
deee 😀Nem mondod? 😮Nemtom, de ezt én unom... Ilyen szar védelemmel csak saját csapatot izgalmas nézni. 😀nektek még lehet PO sem lesz
peach
Kájzerszóze
peach
több mint 6 éve
Kupp, ki más. 😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk ha Gyula és Ricsi a hivatkozási alap, akkor azzal sokat nem vagyunk előrébbNem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
PEEtör
több mint 6 éve
Nem mondod? 😮Nemtom, de ezt én unom... Ilyen szar védelemmel csak saját csapatot izgalmas nézni. 😀nektek még lehet PO sem lesz
peach
Kájzerszóze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nemtom, de ezt én unom... Ilyen szar védelemmel csak saját csapatot izgalmas nézni. 😀Szegény Julio is otthon biztos össze van zavarodva mi ez a sok TD. 😀
peach
több mint 6 éve
KeyG
9 484
10 eve Ravens Fan vagyok, nem ezen mulik. Itt biroi itelet tortent mindenki latta.Átállítja a ravens logot saintsre 😀+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.és ha innen végig a Ramsnek fújnak....mi lesz veled?
KeyG
red5
EasyGhost
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
casaubon
2 378
profootballtalk.nbcsports.com/2018/08/04/nfl-rules-will-now-treat-head-first-dives-like-feet-first-slides/Holnapra megtudjuk sztem ezek utánRemlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
gabokocka
több mint 6 éve
Nemtom, de ezt én unom... Ilyen szar védelemmel csak saját csapatot izgalmas nézni. 😀nektek még lehet PO sem lesz
peach
több mint 6 éve
miért fáj ez nektek?A Pats a POban! 😊😊😊
a Saints nem rossz. Akkor miért?
Ki fogja megverni a Rams-t?
Kájzerszóze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
miért fáj ez nektek?Én igazából lehet hogy örülnék egy kicsit ha ma kikapnánk. Lehet, kicsit észhez térnénk a fiúk egy pofontól!
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Remélhetőleg ők IS. 😀miért fáj ez nektek?A KC
Kájzerszóze
shagi0206
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Holnapra megtudjuk sztem ezek utánRemlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Nem véletlenül mondtak a stúdióban sem hasonlót, de nem baj, csúnya szenteknek fújnak ezen a meccsen (is)!!! 😕(((Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
casaubon
több mint 6 éve
Nemtom, de ezt én unom... Ilyen szar védelemmel csak saját csapatot izgalmas nézni. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
miért fáj ez nektek?A KC
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Én mondtam hogy Brees villogni fog még. Peters szar, Hill szar, Johnson szar, Joyner ehhh...
több mint 6 éve
miért fáj ez nektek?a Saints nem rossz. Akkor miért?
több mint 6 éve
+10 v +14 es hendit adtak a birok a Saintsnek. Eddig 1 jo meccsnek szurkoltam, de az esemenyek tukreben a Ramsnek szurkolok mar.Mégis miért, max a 1st downon lehet vitatkozni ha nagyon akarunk, és ott se biztos, hogy td lett volna, de a másik 7 pontot nem tudom honnan szedted
KeyG
több mint 6 éve
casaubon
2 378
Remlik, hogy mintha lett volna 2-3 eve egy szabalyvaltoztatas, hogy ha iranyito magatol lemegy a foldre, akkor vege a jateknak, mindegy, hogy labbal elore csuszik vagy nem. De lehet, hogy rosszul emlekszem.Hát sztem becsúszással adod fel a játékot, ő előrevetődött, de ebben nem vagyok biztosÖnként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
gabokocka
több mint 6 éve
Akkor lábbal előre kellett volna mennie. Ha egy futó előrevetődik és leteszi a földre a labdát, az fumble. Trükkplayek is épülnek erre 😊Önként feladta a játékot nem volt az, ha visszahordásnál is lemész a földre és senki nem ér hozzád akkor is vége van a játéknakEz miért nem volt fumble Breesnél????Az volt...
FunHun
Jakehomer
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ez már olyan WNBA-s pontszám kezd lenni!! 😉😊😀Arena Football 😊
nagir