New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hm ehhez a drivehoz hozzá se tudott szagolni a Saints D... Meccs van...
több mint 5 éve
Sose neztem meg a honlapjukat se.az alza nagyon gyenge, de ők sajnos így működnek egész közép-európában.az alza idei black friday során full leírta magát nálamMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
Negritis
shawnka
több mint 5 éve
Anzalone mint bakkecske úgy ugrált dühében 😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Red Zone megint nem lesz?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Gurleyvel történt valami? Vagy miért volt most fent végig Anderson?Mert Anderson jobb futó ? 😀
Cruyffista
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mekkora volt már ahogy csöndre intette a hazai szurkolokat 😊😊
több mint 5 éve
Gurleyvel történt valami? Vagy miért volt most fent végig Anderson?Super Bowlra tartalékolja őt a megint cool McVay.
Cruyffista
több mint 5 éve
az alza nagyon gyenge, de ők sajnos így működnek egész közép-európában.az alza idei black friday során full leírta magát nálamMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
Negritis
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon sima volt 😊
több mint 5 éve
Gurleyvel történt valami? Vagy miért volt most fent végig Anderson?szar
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Milyen csönd lett a Rams TD után...
több mint 5 éve
sose rendeltem onnan, csak megnéztem 1-2 "akciót"addig mire vártál?az alza idei black friday során full leírta magát nálamMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
Negritis
♉gaben♉
a robot porszívó tetszett ami 90%os leárazás volt
3 milláról
miközben a hivatalos Roomba oldalon olcsóbb volt 😀
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Gurleyvel történt valami? Vagy miért volt most fent végig Anderson?
több mint 5 éve
Csőre Gábort is, de remélem, őt legalább megfizetik rendesen érte.,Sajnálom, de amikor valami animált mutáns lény Csőre Gábor eltorzított hangján felvisít, hogy "elképesztő leárazás" a franc tudja hol, akkor az az érzésem, hogy engem valakik nagyon lenéznek.Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
Kampman
több mint 5 éve
Reynolds td volt szvszNecces. Meg kellett volna nézni.
peach
több mint 5 éve
carglass...attól meghalok pákkMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
több mint 5 éve
addig mire vártál?az alza idei black friday során full leírta magát nálamMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
Negritis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Reynolds td volt szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
az alza idei black friday során full leírta magát nálamMeg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
Janek
több mint 5 éve
Meg az alzaponthuSzóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
iktriad
Es uvoltson az oldspice
több mint 5 éve
kiba sok a reklám, valaki kapcsolja ki
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Sajnálom, de amikor valami animált mutáns lény Csőre Gábor eltorzított hangján felvisít, hogy "elképesztő leárazás" a franc tudja hol, akkor az az érzésem, hogy engem valakik nagyon lenéznek.Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka
több mint 5 éve
Köszi Ricsi, inkább sms-eket kérekmond a számod küldök egyet
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Szóval te vagy a felelős ezért a sok hazai szarért? Hát köszi szépen. Hogy ömlene rád 4 flakonnyi Bodico. 😊Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
shawnka