New Orleans Saints - Los Angeles Rams
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
kedvencem az alza reklám, tepsivel verném aki azt jóváhagytaNem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
McVay már a csajával való nyaraláson agyal, vagy mi van?Jó estét mindenkinek! Legalább a második félidőt elértem 😊 Nem is tudom kinek drukkoljakSaints megverte az Eaglest, Eagles megverte a Chicago-t. Rams kikapott a Chicago-tól. Szurkolj a Rams-nek!
Tomcsik
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek! Legalább a második félidőt elértem 😊 Nem is tudom kinek drukkoljakKis segítség: Mekvéj nője jobb
Tomcsik
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek! Legalább a második félidőt elértem 😊 Nem is tudom kinek drukkoljakilyen szezon után akarsz váltani a bearsről?
Tomcsik
több mint 5 éve
És odakint több egéretes előzetes van, mint idebent normális sms.Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Marketinggel foglalkozó kommunikációs szakemberként ezt kikérem magamnak 😛 😀Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek! Legalább a második félidőt elértem 😊 Nem is tudom kinek drukkoljak
több mint 5 éve
Goff és McVay ébredezik Ez nem úgy működik, mint Prokopp Dóra és a korpás haj esete. 😊Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok. Szorosabb meccs, mint a legtöbb playoff találkozó idén.van az a pénz h marad mind2
Fournette maradására van 50% esély, Bortlesére közel 0.Akkor reméljük együtt, hogy még sok sok évig maradnak is kezdők a jagsbenMindkettő szerzett TD-t azon a meccsen.akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
♉gaben♉
iktriad
Sixo
iktriad
és a jags sztem ki is fizeti 😀
Negritis
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok.Előbbi. Az amcsi reklámok egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a magyar reklámok még náluk is hitványabbak
iktriad
több mint 5 éve
Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok. Szorosabb meccs, mint a legtöbb playoff találkozó idén.van az a pénz h marad mind2
Fournette maradására van 50% esély, Bortlesére közel 0.Akkor reméljük együtt, hogy még sok sok évig maradnak is kezdők a jagsbenMindkettő szerzett TD-t azon a meccsen.akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
♉gaben♉
iktriad
Sixo
iktriad
és a jags sztem ki is fizeti 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem tudom melyik a szarabb, a hazai nézői smsek, vagy az amcsi reklámok. Szorosabb meccs, mint a legtöbb playoff találkozó idén. Fournette maradására van 50% esély, Bortlesére közel 0.Akkor reméljük együtt, hogy még sok sok évig maradnak is kezdők a jagsbenMindkettő szerzett TD-t azon a meccsen.akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
♉gaben♉
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Garrett Griffin and Taysom Hill catch their first career TDs. In the NFC Championship game. Pretty normal.just saints things
atapapa
több mint 5 éve
Garrett Griffin and Taysom Hill catch their first career TDs. In the NFC Championship game. Pretty normal.
több mint 5 éve
Ezek szerint igenTalib csak hülyült a Broncos korszak ótavolt hova?
flzoli
♉gaben♉
több mint 5 éve
Akkor reméljük együtt, hogy még sok sok évig maradnak is kezdők a jagsbenMindkettő szerzett TD-t azon a meccsen.akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
♉gaben♉
iktriad
több mint 5 éve
Talib csak hülyült a Broncos korszak ótavolt hova?
flzoli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
több mint 5 éve
gedam
5 905
csak futónak és qb-nal volt elkapása a drájvban
több mint 5 éve
Ismerem Sean... Paytont. 😊Véletlen volna? Nem hinném...
Tudom. Amúgy FYI aki azt a döntőt (el)fújta lesz mai is a bíró az AFC Championship Gamen. Bezzeg ő meg a Pats visszatért.Az csak egy hiba volt a mátrixban.BTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
Löfli
iktriad
több mint 5 éve
Nem rossz meccs, de a Saints magabiztosabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Mindkettő szerzett TD-t azon a meccsen.akarod mondani Blake és Fournette ellenéreBTW 1 éve játszottuk az AFC Döntőt Blakekel és Fournettetl. #mylesjackwasntdownbaszki és a jax vihette volna kamarát fournette helyettés bortles-t se kellett volna kitömni 😀
eaglesmcnabb
Negritis
iktriad
♉gaben♉
több mint 5 éve
Ilyen egyértelmű dolgokat benézni nem lehet ha egy csapat sb-t szeretne játszani.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...