NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
meanwhile burrow olyan showel pass intet dobott h beszarásGyorsan beilleszkedett. 😊
briareos
több mint 4 éve
game over a Tampának?
több mint 4 éve
meanwhile burrow olyan showel pass intet dobott h beszarás
több mint 4 éve
pedig Brees 8/8-cal kezdettvárható volt, hogy 4 támadást nem bénáz el a saints
ez már minimum 3 pont
több mint 4 éve
Most kezdem... Csak Kamara van??? Vagy fut vagy neki passz?én már tűl vagyok 4en...Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?3 futas majd punt. Karajjjj... Na iszok egy froccsot....
iktriad
Kájzerszóze
clbass
több mint 4 éve
én már tűl vagyok 4en...Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?3 futas majd punt. Karajjjj... Na iszok egy froccsot....
iktriad
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Kicsit olyan érzésem van vele, mint mikor Tebowt behívta 1-1 playre JMD, mikor a Broncos HC-je volt az első évében és Timmy újonc volt. Na azok is olyan sikeresek voltak, mint ez.Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?Ez a második play, amit rá hívott
iktriad
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nagyon nehéz lesz így, hogy nem játszik az O.
több mint 4 éve
Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?3 futas majd punt. Karajjjj... Na iszok egy froccsot....
iktriad
több mint 4 éve
Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?Ez a második play, amit rá hívott
iktriad
több mint 4 éve
Hill Payton szerelemgyereke, hogy ennyire erőlteti?
több mint 4 éve
De a DB-k meg egész meccsen futnak ráadásul, és sokszor hiába. Plusz kb. lehetetlen már szabályosan PD-t bemutatni.Továbbra sem lennénk DB az NFL-ben.Annál már csak az OL a hálátlanabb meló az NFL-ben. Ja meg a Long snapper.
Gyurma Pappa
iktriad
De persze csak a Bucs-ra dobottak kamuk. Wyatt megmondta
több mint 4 éve
Továbbra sem lennénk DB az NFL-ben.Annál már csak az OL a hálátlanabb meló az NFL-ben. Ja meg a Long snapper.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
IG?
több mint 4 éve
Fournette mínusz yardos futás - pipa