NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
ha nincs TB pick6-e...
több mint 4 éve
Én kérek elnézést!BradyMiller az új EdelmanEz most nem volt elég BLM kompatibilis 😕
megint csak a fehéreknek passzol 😕
lol
clbass
Loves
Miller
briareos
több mint 4 éve
BradyMiller az új EdelmanEz most nem volt elég BLM kompatibilis 😕
lol
clbass
Loves
Miller
több mint 4 éve
Miller az új EdelmanEz most nem volt elég BLM kompatibilis 😕
lol
több mint 4 éve
Harris akkora pick volt Sean-tól, hogy tapsikolni lenne kedvem, amikor látom játszani
több mint 4 éve
ekkorát vazze még innen is puntolnak legalább 5-en 😊
több mint 4 éve
Miller az új EdelmanWhite lives matter?
lol
több mint 4 éve
Kampman
28 305
melyik okos mondta, hogy vége a US opennek? jön a 4. szett!bűnös vagyok, de Thiem eléggé reménytelennek tűnt
NB2
több mint 4 éve
melyik okos mondta, hogy vége a US opennek? jön a 4. szett!
több mint 4 éve
Na, Sean felébredt!Idokeres sima sack es punt. Ezzel akarja megzavarni a tampat...
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
azért thomasnak lehet át kéne gondolnia a twitter handle-jét
több mint 4 éve
Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!Oh, az öreg Jimmy Butler argument 😀
mustaine
több mint 4 éve
Nálatok az új Brady, amúgy sincs ok a sírásraMi nem tudunk sírni. Én gép vagyok, Bria meg egy isten.Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
na azért egy bizonyos határt ne lépjünk át.Mi nem tudunk sírni. Én gép vagyok, Bria meg egy isten.Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
Mi nem tudunk sírni. Én gép vagyok, Bria meg egy isten.Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
Kampman
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
mondjuk Tampa leszámítva 1-2 évet mindig is a legalja volt.Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
Kampman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
ah ugyan.Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
Kampman
florida szép hely, phins is lesz jó még, de amúgy semmi hatással nincs az életemre h mit játszanak
több mint 4 éve
Kampman
28 305
Floridába igazolt és akárki azt hitte, hogy komoly tervek vannak? Ugyanmár!iktriad és bria ilyenkor belül sírnak.
mustaine
több mint 4 éve
Az is volt. Howard korul meg egy legy sem zummogottAz elso td driveban 2 dpi volt. Most is egy. Fejben kihagynak a dpi utan?Nagyon frusztráló büntetés, én is lefagynék.
Kájzerszóze
Gyurma Pappa