NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 3 éve
Milyen jól ment a RHCP aláfestés a play után 😮
több mint 3 éve
Cypress
3 228
[/quote]Sírhat itt az összes "Tampa" "fan", amikor számít, megkapták az ítéletet 😊[/quote]Ami tegyük hozzá jelenleg sorsfordító ítéletnek, és igazából ebből van már elegem. Annyira közel vannak ezek a csapatok egymáshoz, annyira kiélezett a verseny, hogy egy ilyen kérdéses ítélet tényleg mindent megváltoztathat. E miatt egyszerűen kezdem már nem élvezni az amerikai focit, és szerintem az ember ne csináljon olyat, amit nem élvez, pláne ha egy hobbiról van szó.
Szerkesztette: Cypress
több mint 3 éve
bogjosi
1 492
🙈🤣Én sem 😀 kivéve a not fumble-t 😂Hát, én nem láttam orbitális false callt...sokkal inkább ostobaságot tb részrőlNézd, évek óta nem kelek fel éjszakai meccset nézni, ezt a meccset is előre elengedtem, nem ok nélkül.Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Inkább leszarom, sokkal könnyebb
Gyurma Pappa
Cypress
Sírhat itt az összes "Tampa" "fan", amikor számít, megkapták az ítéletet 😊
Ez az NFL
Gyurma Pappa
bogec7
Gyurma Pappa
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Én sem 😀 kivéve a not fumble-t 😂Hát, én nem láttam orbitális false callt...sokkal inkább ostobaságot tb részrőlNézd, évek óta nem kelek fel éjszakai meccset nézni, ezt a meccset is előre elengedtem, nem ok nélkül.Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Gyurma Pappa
Cypress
Ez az NFL
Gyurma Pappa
bogec7
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Szétcsúszott a SaintsValószínű én is tilten lennék, ha fumbli helyett TD lenne a drive eredménye...nehéz mentálisan feldolgozni a nyilvánvalóan hibás bírói ítéletet.
Innentől valószínűleg már egy irányba fog menni a meccs.
Kampman
több mint 3 éve
bogjosi
1 492
Hát, én nem láttam orbitális false callt...sokkal inkább ostobaságot tb részrőlNézd, évek óta nem kelek fel éjszakai meccset nézni, ezt a meccset is előre elengedtem, nem ok nélkül.Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Gyurma Pappa
Cypress
Ez az NFL
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
nagyon meglepődnék ha innen nem darálna a Bucs....
több mint 3 éve
bogjosi
1 492
Ha a dadogós labdára érted, az szerintem most pont jó ítélet volt, sosem birtokolta és kontrollálta teljesen...Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Gyurma Pappa
Cypress
Nah de az irányítósimogatásos roughing the passer hívások, illetve ami ma a CIN meccs végén volt, az übergáz, ott konkrétan meccs ment el a CINnek (védő ugrott szerelni alacsonyan, csak támadó meg lehajolt, így sisakhoz hozzáért picit....15 yard. .1st down, meccs vége...🤷♂️
több mint 3 éve
Nézd, évek óta nem kelek fel éjszakai meccset nézni, ezt a meccset is előre elengedtem, nem ok nélkül.Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Gyurma Pappa
Cypress
Ez az NFL
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Értem én, csak az a szomorú, hogy egy ilyen bírói ítéleten meccsek, szezonok mehetnek el, és a szentek hányszor, de hányszor voltak már ennek szenvedő alanyai. 😕((((( Arról már nem is beszélve, hogy egész más a képlet 7-23-nál, mint 14-nél. Ha ezen megy ma el a meccs és a TB behúzza, az csak egy újabb adalék lesz hozzá, hogy miért NE NÉZZEK amcsi focit.Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fán vagyok, még jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Proxyi
88
Szóval vezetünk 9cel erre hívunk három passzjatekot. Seems legit.
több mint 3 éve
Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...5 éve ezt mondom, és csak megkeseredett Saints fan vagyok, meg jobb csapat túl van ezen és még sorolhatnám 😅
Cypress
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Na akkor vigyuk be a kegyelemdofest a kiegett srac csapatanak🙂🙂🙂Mikor? 😊
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Na akkor vigyuk be a kegyelemdofest a kiegett srac csapatanak🙂🙂🙂
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Egészen elképesztő az az abszurd erőlködés, ahogy az NFL mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a fantasztikus játékot totálisan szétbasszák az érthetetlen szabály értelmezésekkel. Teljesen tele van már a faszom az egésszel...
több mint 3 éve
Nagyon nem tetszett ez az ítélet.
több mint 3 éve
A baseballon leszAikmen megint ivottBuck eltűnt mellőle...
Jakehomer
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
bogjosi
1 492
De miért nem 2 pontos? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
több mint 3 éve
Fújjj! Hazai pálya 😛