NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 3 éve
Dehogy horse collar... Barom zászló
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Egy lépésen múlt.
több mint 3 éve
MC12
6 366
Szeretném jelezni, hogy immár 311 meccse szerzünk pontot (függetlenül hogy győzelem vagy vereség) ez pedig a negyedik leghosszabb az NFL-Ben valaha. A csúcsot egyébként a 49ers tartja 420al, szóval már csak 7 év kell a megdöntéshez 😊
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
az igen! 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha már minket alázott a Saints, járjon így a Tampa is. Vagy mi a szösz.
több mint 3 éve
MC12
6 366
No, Winston ma a szegény ember Lamarja 😊
több mint 3 éve
Én itt vagyok, nézem, hogyan ég ki TB.Segitek, en leszek a pszichikai bunsegeded😋
nagylaza
több mint 3 éve
MC12
6 366
Jelen! Az 4&1 kamara futás korán szemráncolásra késztetett - de aztán mégiscsak működik ez a kamara - ingram pàros szóval hajrá hajrá!
több mint 3 éve
Ingramet felhúzták meccs előtt
több mint 3 éve
Én itt vagyok, nézem, hogyan ég ki TB.
több mint 3 éve
mindenki bulizik vagy itt mért nincsen senki? 😊Az összes őszinte Tampa fan itt van (irony). Egyébként tényleg átlagon felüli a csend. Úgy érzem kimaradtam egy közös meccsnézésből 😀
gamerkr
több mint 3 éve
batyu
630
mindenki bulizik vagy itt mért nincsen senki? 😊van egy pats meccs is😛
gamerkr
több mint 3 éve
mindenki bulizik vagy itt mért nincsen senki? 😊Unalmas ez a Tampa dinasztia 😄
gamerkr
több mint 3 éve
nájsz
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
mindenki bulizik vagy itt mért nincsen senki? 😊