NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants - Arizona Cardinals
több mint 3 éve
Danny
1 717
Murray mozog egy kicsit, rögtön megy az O
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Am előző heti futójátéknak nyoma sincs...
több mint 3 éve
Haba
641
A jó öreg Giants visszatért 😊
több mint 3 éve
Azért ebben több szabálytalanság is volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ha meg kapunk pontot azzal vege is kb sajnos.....
több mint 3 éve
Mintja Shurmur hivna a playeket kb...Ja ez olyan volt
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mintja Shurmur hivna a playeket kb...
több mint 3 éve
En is ereztem hasonlot de ez tenyleg a semmi nem jon ossze meccs...😀Hat ez sajnos gyonyoru volt...Én féltem, hogy ez a mai amolyan
Ennel mindenkepp jobb meccsre szamitottam😀
yooker
“Azt hittük, hogy a bab is hús” meccs lesz.
Eddig az.
A legnagyobb gond, hogy nem igazán látom a 2-3 TD drive-ot, ami kelleni fog a w-hez
G-men
több mint 3 éve
Danny
1 717
Murphy mekkorát védekezett jó ég
több mint 3 éve
Ryan h elcseszte
több mint 3 éve
Hat ez sajnos gyonyoru volt...Én féltem, hogy ez a mai amolyan
Ennel mindenkepp jobb meccsre szamitottam😀
yooker
“Azt hittük, hogy a bab is hús” meccs lesz.
Eddig az.
A legnagyobb gond, hogy nem igazán látom a 2-3 TD drive-ot, ami kelleni fog a w-hez
több mint 3 éve
Zet
1 549
Most nagyon kellene egy TD-drive.
több mint 3 éve
Hat ez sajnos gyonyoru volt...Ennel mindenkepp jobb meccsre szamitottam😀
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jó védelmi hívás volt szerintem, szép teljesítmény volt sajnos az elkapás.
több mint 3 éve
Szép látni h Vilma milyen szépen szurkol a cardsnak
több mint 3 éve
fú baszki, ez de kellett
több mint 3 éve
Danny
1 717
Arnold eléggé rendben van idén
több mint 3 éve
És x. False start, a jobb tackle mindig hamarabb indulEz miért nem int. Grounding? Oldalsó kapu lécet dobta telibe
Majd figyeljétek!
G-men
több mint 3 éve
És x. False start, a jobb tackle mindig hamarabb indulMajd figyeljétek!
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Csoda lenne, ha még egy RedZone stop fel tudnánk mutatni ebbe a félidőben... De hajrá D!
több mint 3 éve
Ezt hogy engedtèk el???
több mint 3 éve
Konkrétan kirúgta a labdát...Konkrétan csalnak a cardsnak
G-men
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
ez az utolsó lábas már csak hab a tortán
több mint 3 éve
Menjenek a p-be a bírok
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
hetek óta rimánkodunk egy ST edzőért 😊