NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Cincinnati Bengals
23
5
2:20, Arena4
New York Giants - Atlanta Falcons
több mint 3 éve
durva mennyire nincs a ti meccsetek a RZ streambeSokat elmond. Ezt az Atlanta driver konkrétan Strahan a los angelesi központból anekdotazta végig kb ha két TD esik azt sem veszik észre
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Haba
640
Végre van blitz
több mint 3 éve
szegény D azért küzd tovább, hátha..
több mint 3 éve
Judge maradna szerintem..pont JG aki alkalmas lehet erre a bűnbak szerepre inkabbJudge menne, kinevezett meg Tapsi a szezon végéig, aztán mindenki...Tiszta meghasonulás. Szurkolok a csapatnak, de közben ilyen fos játék mellett azt sem bánom, ha kikapnak, hátha elzavarják ezt a bandát végre.Nem hinnem hogy mindenki menne most egybol....
Haba
yooker
nagir
több mint 3 éve
durva mennyire nincs a ti meccsetek a RZ streambe
több mint 3 éve
Strahan osztja picit Elit 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Haba
640
Az lenne a vég, vagyis Tapsi HCként nálunk. Sztem minden Dallas szurkoló belecsapna a levegőbe, Megcsináltuk felkiáltássalJudge menne, kinevezett meg Tapsi a szezon végéig, aztán mindenki...Tiszta meghasonulás. Szurkolok a csapatnak, de közben ilyen fos játék mellett azt sem bánom, ha kikapnak, hátha elzavarják ezt a bandát végre.Nem hinnem hogy mindenki menne most egybol....
Haba
yooker
nagir
több mint 3 éve
Haba
640
Ez a Price gyerek nagy nyereség
több mint 3 éve
Judge menne, kinevezett meg Tapsi a szezon végéig, aztán mindenki...Tiszta meghasonulás. Szurkolok a csapatnak, de közben ilyen fos játék mellett azt sem bánom, ha kikapnak, hátha elzavarják ezt a bandát végre.Nem hinnem hogy mindenki menne most egybol....
Haba
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ezt is majdnem sikerült beszerencsetlenkedni az endzoneba
több mint 3 éve
Tiszta meghasonulás. Szurkolok a csapatnak, de közben ilyen fos játék mellett azt sem bánom, ha kikapnak, hátha elzavarják ezt a bandát végre.Nem hinnem hogy mindenki menne most egybol....
Haba
több mint 3 éve
Barkley csak nekem kerüli ki sokszor az utkozeseket?Ez viszonylag regota igy van...kb mindig us igy volt😀
csebi
több mint 3 éve
Amúgy lehetne fogadást kötni h Barkley nem éri el az 500 futott yardot
több mint 3 éve
Haba
640
Tiszta meghasonulás. Szurkolok a csapatnak, de közben ilyen fos játék mellett azt sem bánom, ha kikapnak, hátha elzavarják ezt a bandát végre.
több mint 3 éve
Barkley csak nekem kerüli ki sokszor az utkozeseket?
több mint 3 éve
Én is épp írni akartamMartinez viszont egyelire kevesbe hianyzik mint gondoltam 1reCrowder nagyon jól helyettesíti!!
yooker
nagir
több mint 3 éve
Martinez viszont egyelire kevesbe hianyzik mint gondoltam 1reCrowder nagyon jól helyettesíti!!
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mikor együtt néztük még 😊ez nézhetetlen sajnosJa..ezen agyalok en is higy mekkira hulye vagyok hogy erre pazarolom az idom...
Szesze
Nem us emlekszem mikir szorakoztatott utoljara Giants meccs😀
yooker
több mint 3 éve
Martinez viszont egyelire kevesbe hianyzik mint gondoltam 1re
több mint 3 éve
ez nézhetetlen sajnosJa..ezen agyalok en is higy mekkira hulye vagyok hogy erre pazarolom az idom...
Szesze
Nem us emlekszem mikir szorakoztatott utoljara Giants meccs😀
több mint 3 éve
Pedig tapsoltak mikor lecserélték 😊Jól hallom h Engramet fujoljak?Pedig kulonosebben mar o sem log ki
csebi
ebbol a szupercsapatbol😀
yooker
több mint 3 éve
Jól hallom h Engramet fujoljak?Pedig kulonosebben mar o sem log ki
csebi
ebbol a szupercsapatbol😀
több mint 3 éve
ez nézhetetlen sajnos
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jól hallom h Engramet fujoljak?én fújolom itt Budapesten, de nem tudom, hogy ezt te hallod-e 😊
csebi