NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New York Giants - Atlanta Falcons
több mint 3 éve
wow
több mint 3 éve
Ez a tj green helyett nem lehetne egy random nézőt beküldenii? 🤔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Jól hallom h Engramet fujoljak?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Be lehetne írni minket eloreMit csinálnánk a védelem nélkül …1/1re mennék?
csebi
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Haba
641
Igazi roncsderbi 😊
több mint 3 éve
Ez szép védekezés volt.Ojulari jol nyomja azert...
Zet
több mint 3 éve
Nagyon helyes, ez a hülye kurva beszari picsa ahelyett, hogy mentünk volna csak az időt akarta elégetni egy fg-ért. Hányok ettől a hozzáállástól
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mit csinálnánk a védelem nélkül …1/1re mennék?
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Zet
1 549
Ez szép védekezés volt.
több mint 3 éve
nah, szép voltilyen védekezéssel vesztésre állunk egy ilyen fos csapat ellen, komolyan én ilyet még nem láttam szerintem
több mint 3 éve
Ezt a két balfasz gárdát!!🤣🤣🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mit csinálnánk a védelem nélkül …
több mint 3 éve
Kronos
779
köszönöm 😊bfstrms.xyz/watch/nfl-7.php?sport=american-footballegyik se működik sajnosKronos!VAn valakinek másik linkje ?? az alsó kettő sajnos nekem nem működikreddit.nflbite.com/game/new-york-giants-vs-atlanta-falcons-live-stream/
Midnight
Válogass
csebi
csebi
Kronos
Kenny
több mint 3 éve
bfstrms.xyz/watch/nfl-7.php?sport=american-footballegyik se működik sajnosKronos!VAn valakinek másik linkje ?? az alsó kettő sajnos nekem nem működikreddit.nflbite.com/game/new-york-giants-vs-atlanta-falcons-live-stream/
Midnight
Válogass
csebi
csebi
Kronos
több mint 3 éve
Nekem az első megyegyik se működik sajnosKronos!VAn valakinek másik linkje ?? az alsó kettő sajnos nekem nem működikreddit.nflbite.com/game/new-york-giants-vs-atlanta-falcons-live-stream/
Midnight
Válogass
csebi
csebi
Kronos
több mint 3 éve
Engram visszatért ❤️
több mint 3 éve
Kronos
779
egyik se működik sajnosKronos!VAn valakinek másik linkje ?? az alsó kettő sajnos nekem nem működikreddit.nflbite.com/game/new-york-giants-vs-atlanta-falcons-live-stream/
Midnight
Válogass
csebi
csebi
több mint 3 éve
Estét, nálatok van kép? Nekem nem működnek a linkekJó neked..
Kronos
több mint 3 éve
Estét, nálatok van kép? Nekem nem működnek a linkekEzt nem érdemes nézni se!
Kronos
több mint 3 éve
Zet
1 549
Jobb lett volna..........na rakjunk egy TD-t mostAzt hittem terdelunk amúgy
Szesze
csebi
több mint 3 éve
Engram 😀Ezt a csavot miért nem rakjuk már ki …
Szesze
több mint 3 éve
Nyilván 14-6 lesz
több mint 3 éve
Engram 😀
több mint 3 éve
na rakjunk egy TD-t mostAzt hittem terdelunk amúgy
Szesze
több mint 3 éve
Kronos!VAn valakinek másik linkje ?? az alsó kettő sajnos nekem nem működikreddit.nflbite.com/game/new-york-giants-vs-atlanta-falcons-live-stream/
Midnight
Válogass
csebi