NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New York Giants - Indianapolis Colts
több mint 1 éve
Egyebkent fuggo lettem a szoros meccsekhez...😀
több mint 1 éve
Na Tibs eccer ér oda és akkor tarol...🫣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kronos
779
Oromjatek....
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Jajj, csak nehogy Foles lesérüljön!Ez az egyetlen ami még közbejöhet kb
vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Jajj, csak nehogy Foles lesérüljön!
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Megkereste a pénzét, most visszagyütt nyerni is😍Óriási kedvencem volt mikor itt volt, és ez azóta se múlt el.Ez az Landon, szerencse, hogy megtartottam a mezed 😀Mindig is értette ezt a játékot, volt/van szeme
Rodaron
ozibozi
Rodaron
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Fél lábbal benn vagyunk a PO-ban, csak, nehogy elkiabáljam…..Lassan nézhetjük az ellenfeleket, talán a Vikings visszavágó ami látszik ha ma nyer a GB
Zet
több mint 1 éve
Kronos
779
Fél lábbal benn vagyunk a PO-ban, csak, nehogy elkiabáljam…..Pont beeakartam írni, hiyg lemerjem e írni? 😀 Megtetted helyettem
Zet
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Óriási kedvencem volt mikor itt volt, és ez azóta se múlt el.Ez az Landon, szerencse, hogy megtartottam a mezed 😀Mindig is értette ezt a játékot, volt/van szeme
Rodaron
ozibozi
több mint 1 éve
Zet
1 548
Fél lábbal benn vagyunk a PO-ban, csak, nehogy elkiabáljam…..
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Ehhez is Holmes sérülése kellett
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Ez az Landon, szerencse, hogy megtartottam a mezed 😀Mindig is értette ezt a játékot, volt/van szeme
Rodaron
több mint 1 éve
Collins🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Ez az Landon, szerencse, hogy megtartottam a mezed 😀
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Még egy két taktikai zsákolás kellene egy field gól és mi kezdhetjük is amásodik félidőtÍgy is jó lesz
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Még egy két taktikai zsákolás kellene egy field gól és mi kezdhetjük is amásodik félidőt
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Ez már egy komplett céhÚgy hallom a stadionban is van néhány klubtag 😊A mester munkában
vanek úr
ozibozi
több mint 1 éve
Zet
1 548
Szép
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Hodzsi boy
több mint 1 éve
Bellinger🙂
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Úgy hallom a stadionban is van néhány klubtag 😊A mester munkában
vanek úr
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Úgy hallom a stadionban is van néhány klubtag 😊Hodgins is nagy ovációt kapott, mikor mutatták be a csapatokat
vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Úgy hallom a stadionban is van néhány klubtag 😊
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Végre a komámat is észrevettük