NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - New England Patriots
20
9
2:15, Aréna4
New York Giants - Indianapolis Colts
11 hónapja
Ezek az értelmetlen elpazarolt átlátszó hívások kikészítenek
11 hónapja
Szép volt
11 hónapja
Ott is van 😁
11 hónapja
Micsoda szaltó
11 hónapja
Nem, ő belesérülKiis forgott volna a végén? 🤨Ezért szeressük többek között DJt....😁Ezt mondjuk Taylor is megcsinálja
Kronos
vanek úr
Kronos
11 hónapja
Kiis forgott volna a végén? 🤨Ezért szeressük többek között DJt....😁Ezt mondjuk Taylor is megcsinálja
Kronos
vanek úr
11 hónapja
Nem akartam a maradék pezsgőkön kívül semmit nyomni, de ezekhez vlsz ma rövid is fog kelleni 😎-6 hendirol raktam magunkat, ideje belehuzni, úgy volt kb 2x oddsunk
ozibozi
11 hónapja
Ezért szeressük többek között DJt....😁Ezt mondjuk Taylor is megcsinálja
Kronos
11 hónapja
Ezért szeressük többek között DJt....😁
11 hónapja
BUÉK! Azért az vicces amikor kérsz egy időt azért hogy egy nagyon könnyű mezőnygólt rúgjál, tényleg sokat vesztettek volna, ha 5 yardról messzebb kell rúgnia.
11 hónapja
Nem akartam a maradék pezsgőkön kívül semmit nyomni, de ezekhez vlsz ma rövid is fog kelleni 😎
11 hónapja
Főleg hogy foles nyugodtan megkávézhat amikor dobni akarA múlt héten 7sacket nyeltek, mi meg oda se érünk....
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
Főleg hogy foles nyugodtan megkávézhat amikor dobni akar
11 hónapja
Most cselezünk
11 hónapja
Ha majd többet futunk, kevesebb lesz a homály passz...DJ ennyire izgul vagy mifaszok ezek a homály passzok??Most 1x nezel Giants meccset?😉
nagir
yooker
11 hónapja
Nem szokták ennyit passzoltatni.A statok szerint az a jó a győzelemhez ha 32 passzkisérletnél kevesebbet csinál.
11 hónapja
DJ ennyire izgul vagy mifaszok ezek a homály passzok??Most 1x nezel Giants meccset?😉
nagir
11 hónapja
Csupa izgalom ,csupa elmeny
11 hónapja
Vajon miert nem csodalkozom hogy ugyanazt sz o-t kapjuk megint....
11 hónapja
Hogy hogy nem dobtak semmit
11 hónapja
Ojulari játszik vagy sérült?Jáccik
Kronos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
Ojulari játszik vagy sérült?