New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
ha nem csinálnak marha nagy hülyeséget akkor ennek game over
több mint 10 éve
de ne már, hogy hárman is komolyan veszitek a shurmurozásomat... : DDe ha Philiben is komolyan veszik, akkor nem sül el jól a poénod!
evergreen
több mint 10 éve
az első védekezésük futás elen
több mint 10 éve
Akkor TE és RB-t ne draftoljunk ?😀 Mehet az első 3 kör a defense-re 😀Kell egy OL-be is
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Akkor TE és RB-t ne draftoljunk ?😀 Mehet az első 3 kör a defense-re 😀
több mint 10 éve
de ne már, hogy hárman is komolyan veszitek a shurmurozásomat... : D

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
azért ennyire elvetemült nem vagyok XD azt hittem átment az irónia 😀remélem Shurmur marad a HC!Ugye viccelsz?
evergreen
mustaine

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Srácok ha nyerünk meccs után hógolyózás, megdobáljuk a télapót
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
mondjuk a 2 pontosból dobunk egy int-et v ilyesmi, olyan talán még nem voltaz igaz 😊ok, de a végét úgyis elbasszuk...mikor is kezdik árulni azokat a jegyeket 😀nyugi, a Beckham TD még vissza van
balu10
Szesze
balu10
Szesze
több mint 10 éve
az igaz 😊ok, de a végét úgyis elbasszuk...mikor is kezdik árulni azokat a jegyeket 😀nyugi, a Beckham TD még vissza van
balu10
Szesze
balu10
több mint 10 éve
ok, de a végét úgyis elbasszuk...mikor is kezdik árulni azokat a jegyeket 😀nyugi, a Beckham TD még vissza van
balu10
Szesze
több mint 10 éve
remélem Shurmur marad a HC!Viccből írtad? De utálnám te jó ég...
evergreen
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
meg arra, hogy a liga legroszabb védelme ellen játszatokAbban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.tök jó, hogy ehhez egy teljesen tét nélküli meccsig kellett várni.
mustaine
evergreen
több mint 10 éve
remélem Shurmur marad a HC!Ugye viccelsz?
evergreen
több mint 10 éve
mikor is kezdik árulni azokat a jegyeket 😀nyugi, a Beckham TD még vissza van
balu10
több mint 10 éve
remélem Shurmur marad a HC!Nagyon Remélem hogy nem.
evergreen
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
remélem Shurmur marad a HC!

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
azért tét nélküli meccseken idén bajnokok vagyunk, ezt senki nem veheti el tőlünk.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
JPP-nek mi baja van ?
GiantsMLBhunter
JPP-nek mi baja van ?hiányzik 2-3 ujja ? 😊
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Nah csak szidni kellett Agholort, de amúgy az a gyorsulás az mi volt irányváltásból? Azt hittem fast forwardot nézek...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nyilván, hiszen az Eaglesről beszélünk 😊Abban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.amikor nem kéne nyerni
mustaine
Janek
több mint 10 éve
Abban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.amikor nem kéne nyerni
mustaine