New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
nem voltak túl ígéretes kísérletek..Én megnézném Nassib-ot egy egész meccsen.
Szesze
több mint 10 éve
nem voltak túl ígéretes kísérletek..
több mint 10 éve
Nekem viszont az hiányzott, hogy Vereent nagyon keveset használtuk a screen passzokkal, voltak meccsek mint SF amikor nagyon ment, és amikor akadozott a játékunk akkor meg keveset vagy egyáltalán nem. Vagy valami slant ha a goal line-nál vagyunk, mint most...
több mint 10 éve
Eli nem akar Londonba menni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
HolaAvaston hol kapcsoljam ki hogy ne blokkolja a bowl pont hu-t?
több mint 10 éve
viszont idén is találtunk egy noname TE-t aki jó, mint minden évben
több mint 10 éve
Az első dolog amit megtanulsz, hogy a két kisujjad érjen össze amikor nyúlsz a labdáért. Gondolom Ő ezt valahol 5 évesen tanulta még. Nem tegnap.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDDD édes istenem, és ez elkapó. 😀és ő a legjobb a keretünkben ..köszönjük 😊
ano92
több mint 10 éve
ezt nem hiszem el..bazzmegtiltva van, de szerintem rajta most ez sem segítene. 😀
kenje be a kezét ragasztóval komolyan..
zsojti
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDDD édes istenem, és ez elkapó. 😀
több mint 10 éve
Matthewst nem érdekli, hogy chip nélkül ma felszabadultan kéne alázni. Ő droppol, mindenáron.Matthews egy fasza gyerek.
több mint 10 éve
sziasztok, jó meccset, de asszem ma hasznosabb, ha tanulok, mint ezt nézem 😀
több mint 10 éve
köszi Matt
több mint 10 éve
Nem is gondoltam komolyan hogy esetleg elkapja Matthews 😀 😀
több mint 10 éve
Peters leszarja.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Miért nem tette le a másik lábát. Én elküldeném a szezon végénnem lenne nagy veszteség, bár 3-4 emberen kívül sajnos senki..
gyurczi
több mint 10 éve
Leülök meccset nézni, szurkolok a draftcetlinek, erre azon kapom magam, hogy szorítok a csapatnak. LOL
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Eli meg az életéért😊
több mint 10 éve
Jennings a szerződéséért fut
több mint 10 éve
www.reddit.com/r/nflstreams/comments/3zakoc/game_thread_philadelphia_eagles_vs_new_york/fasza, az utolsó tétnélküli kiégett fost nézhetem full hdben HHUHUHUHUHU. I LOVE YOU INTERNET.!Van ahhoz linked?
ano92
Coolearie
első poszt, block-ust felkell tenni.
több mint 10 éve
kint az összes Coughlin rokon az öreg búcsúmeccsén