New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
ez nem ugyanaz a Gilbride amúgy 😊Ja, akkor csak maradjon ott. 😊 Ezzel az erővel akkor még McAdoo-nak is lehet jövője. Mondjuk mint punter tréner.Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 10 éve
igen, de ennek ellenére én még mindig mellettük vagyok, nem igazán szeretem az edzőválásokat csak ha teljesen egyértelmű a helyzet. Rengeteg volt a végjátékban elbaszott meccs idén ami extra idegesítő volt, de összességében ebből a keretből csoda volt, h kb minden meccsen nemhogy partiban voltunk hanem totál nyerésre álltunk.pedig tettek jó néhány hajmeresztőt a szezonbanKéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
Szesze
Janek
több mint 10 éve
Ja, akkor csak maradjon ott. 😊 Ezzel az erővel akkor még McAdoo-nak is lehet jövője. Mondjuk mint punter tréner.Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szesze
több mint 10 éve
pedig tettek jó néhány hajmeresztőt a szezonbanKéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
Szesze
több mint 10 éve
Felőlem is maradhat, de csak ha TC is marad és szerintem is ez lenne jobb rövidtávon (1-2-3 évre)én se kedvelem, de Eli miatt jobb lenne ha maradna most már.. azért vannak kifejezetten jó megmozdulásai is, csak sok az érthetetlen baromság is. Tőlem maradhat, csak nehogy HC-t csináljanak belőle, akkor eret vágok.Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
balu10
Szesze
több mint 10 éve
Kéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
több mint 10 éve
Kéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.
több mint 10 éve
Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
én se kedvelem, de Eli miatt jobb lenne ha maradna most már.. azért vannak kifejezetten jó megmozdulásai is, csak sok az érthetetlen baromság is. Tőlem maradhat, csak nehogy HC-t csináljanak belőle, akkor eret vágok.Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
balu10
több mint 10 éve
most rámehettek volna egy 2 pontosra is ha már...
több mint 10 éve
van egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
több mint 10 éve
Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 10 éve
de akkor is 😊 gondolom miatta (is) lett idehozvamekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 10 éve
mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
több mint 10 éve
ezt azért megérdemelte Jennings és ezzel kb meg is mentette a seggét a jövőre nézve 😊
több mint 10 éve
Határozottan szánalmas hogy minden futóból feature backet csinálunk idén
több mint 10 éve
ja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
több mint 10 éve
Ott valakit (Reynolds?) szépen seggre fejeltek. 😀csak a szokásos
BalintBaba
több mint 10 éve
ja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokat
több mint 10 éve
Ott valakit (Reynolds?) szépen seggre fejeltek. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
akkó csak optikai csalódás volt : D vmiért kevésnek éreztem, lehet pont a dropok miattmeglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.66 elkapása volt idén ezen meccs előtt. tavaly 58, azelőtt 36.
evergreen
volt ő rendesen használva, de gyakran dropolt.
mustaine
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
meglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.66 elkapása volt idén ezen meccs előtt. tavaly 58, azelőtt 36.
evergreen
volt ő rendesen használva, de gyakran dropolt.
több mint 10 éve
meglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.Eddig is volt ő rendesen használva, de nincsenek valami jó kezei.idén voltak gondjai, de ennyi erővel senkinek ne dobáljunk az idei teljesítmények alapján 😀 azért tudjuk, hogy nem egy kutyaütő a gyerek. megmutatta ő már a képességeit.Ertz-nek a jövő évtől kezdve az egyik elsődleges célpontnak kéne lennie. kurva nagy pazarlás, hogy nem használju/használtuk ki eddig.Hogy eddig minden második labdát elejtette. 😀
evergreen
mustaine
evergreen
mustaine

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
És ma végre dolgoznak is eddig meg Kelly azt mondta tilos a jó játék.lollol nincs kelly és van time management islol
eaglesmcnabb
egy mindenkinek tök mindegy meccsen
Janek
nem hiszem hogy újat mondok, de van aki a munkájáért teljesít hétről-hétre.
eaglesmcnabb
Én nem vagyok elvakult de lássuk be ez egy kva tét nélküli meccs amin nem kéne nyerni persze,hogy nyerünk
több mint 10 éve
egy előszezon meccsnél nem lehet sokkal élesebb a mai. nyáron is villogtunk, most is. némi összefüggést látok a kettő közt. 😀 ez alapján nem ítélkeznék senki fölött.

#NoPhlyZone