New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
ez nem ugyanaz a Gilbride amúgy 😊Ja, akkor csak maradjon ott. 😊 Ezzel az erővel akkor még McAdoo-nak is lehet jövője. Mondjuk mint punter tréner.Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szesze
vanek úr
több mint 8 éve
igen, de ennek ellenére én még mindig mellettük vagyok, nem igazán szeretem az edzőválásokat csak ha teljesen egyértelmű a helyzet. Rengeteg volt a végjátékban elbaszott meccs idén ami extra idegesítő volt, de összességében ebből a keretből csoda volt, h kb minden meccsen nemhogy partiban voltunk hanem totál nyerésre álltunk.pedig tettek jó néhány hajmeresztőt a szezonbanKéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
Szesze
Janek
több mint 8 éve
vanek úr
1 893
Ja, akkor csak maradjon ott. 😊 Ezzel az erővel akkor még McAdoo-nak is lehet jövője. Mondjuk mint punter tréner.Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szesze
több mint 8 éve
pedig tettek jó néhány hajmeresztőt a szezonbanKéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
Szesze
több mint 8 éve
Felőlem is maradhat, de csak ha TC is marad és szerintem is ez lenne jobb rövidtávon (1-2-3 évre)én se kedvelem, de Eli miatt jobb lenne ha maradna most már.. azért vannak kifejezetten jó megmozdulásai is, csak sok az érthetetlen baromság is. Tőlem maradhat, csak nehogy HC-t csináljanak belőle, akkor eret vágok.Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
balu10
Szesze
több mint 8 éve
Kéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.én igazából nem szeretnék edzőváltásokat nálunk
Janek
több mint 8 éve
Kéz a kézben kérjük ezek szerint,hogy kb az összes HC,OC,DC legyen kirúgva holnap mindkét oldalon.
több mint 8 éve
Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
én se kedvelem, de Eli miatt jobb lenne ha maradna most már.. azért vannak kifejezetten jó megmozdulásai is, csak sok az érthetetlen baromság is. Tőlem maradhat, csak nehogy HC-t csináljanak belőle, akkor eret vágok.Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
balu10
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
most rámehettek volna egy 2 pontosra is ha már...
több mint 8 éve
vanek úr
1 893
van egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
több mint 8 éve
Ha megy TC, akkor McAdoot se akarom látni többet.mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 8 éve
de akkor is 😊 gondolom miatta (is) lett idehozvamekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
mekaduja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
Szesze
több mint 8 éve
ezt azért megérdemelte Jennings és ezzel kb meg is mentette a seggét a jövőre nézve 😊
több mint 8 éve
Határozottan szánalmas hogy minden futóból feature backet csinálunk idén
több mint 8 éve
ja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokatezt is ki a fasz érti, hisz éppen ezért lett idehozva..
ozibozi
több mint 8 éve
Ott valakit (Reynolds?) szépen seggre fejeltek. 😀csak a szokásos
BalintBaba
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
ja, SF meccs után 1szerűen elfelejtették ezeket a Vereen passzokat
több mint 8 éve
Ott valakit (Reynolds?) szépen seggre fejeltek. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
akkó csak optikai csalódás volt : D vmiért kevésnek éreztem, lehet pont a dropok miattmeglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.66 elkapása volt idén ezen meccs előtt. tavaly 58, azelőtt 36.
evergreen
volt ő rendesen használva, de gyakran dropolt.
mustaine
Szerkesztette: evergreen
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
meglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.66 elkapása volt idén ezen meccs előtt. tavaly 58, azelőtt 36.
evergreen
volt ő rendesen használva, de gyakran dropolt.
több mint 8 éve
meglátjuk, én az első két szezon alapján meg voltam vele elégedve, idén is csinált nagy játékokat amiket aztán semlegesített a hülyeségekkel, de ebben a szezonban jóval kevesebb lasztit kapott, persze lehet csak én érzem így.Eddig is volt ő rendesen használva, de nincsenek valami jó kezei.idén voltak gondjai, de ennyi erővel senkinek ne dobáljunk az idei teljesítmények alapján 😀 azért tudjuk, hogy nem egy kutyaütő a gyerek. megmutatta ő már a képességeit.Ertz-nek a jövő évtől kezdve az egyik elsődleges célpontnak kéne lennie. kurva nagy pazarlás, hogy nem használju/használtuk ki eddig.Hogy eddig minden második labdát elejtette. 😀
evergreen
mustaine
evergreen
mustaine
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
És ma végre dolgoznak is eddig meg Kelly azt mondta tilos a jó játék.lollol nincs kelly és van time management islol
eaglesmcnabb
egy mindenkinek tök mindegy meccsen
Janek
nem hiszem hogy újat mondok, de van aki a munkájáért teljesít hétről-hétre.
eaglesmcnabb
Én nem vagyok elvakult de lássuk be ez egy kva tét nélküli meccs amin nem kéne nyerni persze,hogy nyerünk
több mint 8 éve
egy előszezon meccsnél nem lehet sokkal élesebb a mai. nyáron is villogtunk, most is. némi összefüggést látok a kettő közt. 😀 ez alapján nem ítélkeznék senki fölött.
#NoPhlyZone