New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Szépen támad Eagles.
több mint 10 éve
Amikor annak drukkoltam, hogy nyerjen az Eagles akkor kikaptunk, amikor annak drukkolok, hogy kikapjunk,,,valamit sz+rul csinálok!
több mint 10 éve
Abban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.ez sajnos egy párszor már elhangzott ellenünk idén 😊
mustaine
több mint 10 éve
Abban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.tök jó, hogy ehhez egy teljesen tét nélküli meccsig kellett várni.
mustaine

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Uhh Agholor. Mondjuk nem semmi sebessége volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Abban szerintem megegyezhetünk, hogy egész szezonban ma néz ki legjobban az offense.
több mint 10 éve
JPP-nek mi baja van ?
több mint 10 éve
Kiderül susmus egy zseni csak Kelly visszafogtameg hogy ez egy top5 roster csak szarul használták
Janek

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Kiderül susmus egy zseni csak Kelly visszafogta
több mint 10 éve
az szépvót

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Amu is úgy mozog a sérülése óta, mint 1 beteg veréb
több mint 10 éve
most mi volt lemaradtam 4.re sem jött össze a play a giantsnek?de összejött a punt 😊
Janek
több mint 10 éve
Egészen tetszene ez a meccs, ha lenne tétje, mindkét csapatnak vannak villanásai
több mint 10 éve
Jacobs a szünetben suttyomban belopózott a csapatba??? 😊 megint?
több mint 10 éve
most mi volt lemaradtam 4.re sem jött össze a play a giantsnek?
több mint 10 éve
micsoda gálameccs van itt kéremszépen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
3. és 10. Hívjunk egy futást. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
na ezektől tudom kiakadni baszki..
több mint 10 éve
inkább mégis fizetünk úgy néz ki
több mint 10 éve
Agholor amúgy játszik?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Flowers is fejlődésben van csak
több mint 10 éve
Bunda gyanús meccs!!!!
több mint 10 éve
Mi történt? Szakadozik a streamem. Előbb még a Eli passzolt. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
3 milla marad a dead money utánAmúgy Cooperel mi van? Nagyon érik a cut...Szinte biztos, hogy kivágjuk.... 4,5M amit vinne.
BalintBaba
Greengo