New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
Marcus SMITH FHOF
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
azigen Jennings eléggé megtáltosodott évvégére... nem tán lejár a szerződése? 😀nem, még 2 évig van neki
Mazzu
több mint 8 éve
igen, ertz elkapása után Sproles szaladt be egy külső futássalezek 2TD-t értek?még csak most tudtam bekapcsolódni. mi volt eddig?Hosszú Murray futás, hosszú Ertz elkapás, amúgy semmi
evergreen
mustaine
evergreen
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
mer mekadú tudja micsinál (nem)azigen Jennings eléggé megtáltosodott évvégére... nem tán lejár a szerződése? 😀de mi a fasznak kellett négy felé osztani a carryket egész évben? azért táltosodott meg a végére, mert most kapja meg a lehetőséget egész meccsekre
Mazzu
Szesze
több mint 8 éve
ezek 2TD-t értek?még csak most tudtam bekapcsolódni. mi volt eddig?Hosszú Murray futás, hosszú Ertz elkapás, amúgy semmi
evergreen
mustaine
www.bleedinggreennation.com/2016/1/3/10704508/chip-kelly-jordan-matthews-bench-cris-carter-espn-nfl-eagles-watch-videoThug life Kelly. nem csoda, ha D-Jaxben a riválist látta xd
van egy ilyen is közben
mustaine
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
azigen Jennings eléggé megtáltosodott évvégére... nem tán lejár a szerződése? 😀de mi a fasznak kellett négy felé osztani a carryket egész évben? azért táltosodott meg a végére, mert most kapja meg a lehetőséget egész meccsekre
Mazzu
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
azigen Jennings eléggé megtáltosodott évvégére... nem tán lejár a szerződése? 😀
több mint 8 éve
www.bleedinggreennation.com/2016/1/3/10704508/chip-kelly-jordan-matthews-bench-cris-carter-espn-nfl-eagles-watch-videovan egy ilyen is közben
több mint 8 éve
+hosszú jennings futásokmég csak most tudtam bekapcsolódni. mi volt eddig?Hosszú Murray futás, hosszú Ertz elkapás, amúgy semmi
evergreen
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
azt is nehéz megmagyarázni, h miért nem használtuk Jenningset többet egész évben..
több mint 8 éve
még csak most tudtam bekapcsolódni. mi volt eddig?Hosszú Murray futás, hosszú Ertz elkapás, amúgy semmi
evergreen
több mint 8 éve
még csak most tudtam bekapcsolódni. mi volt eddig?
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Taz
349
Jenningset azért jövőre még megtartanám
több mint 8 éve
zsojti
4 063
fasza kis zászló volt, illetve lett volna minden szempontból..húú 😊
több mint 8 éve
Shurmur. 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
rookie mistake 😀 😀
több mint 8 éve
xDD hatalmasak vagyunk,
több mint 8 éve
zsojti
4 063
sok lesz ez a pont .. még a végén súrmúrral hosszabbítunk 😊
több mint 8 éve
Azta rohadt, nem shoutgunból indítottunk. 😮
több mint 8 éve
1 normális LBt azért jövőre most már tényleg hozhatnánk
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
egy félidőt tényleg kaphatnanem voltak túl ígéretes kísérletek..Én megnézném Nassib-ot egy egész meccsen.
Szesze
vanek úr
több mint 8 éve
én is..nem voltak túl ígéretes kísérletek..Én megnézném Nassib-ot egy egész meccsen.
Szesze
vanek úr