New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
jobbulástÚ bazmeg nekem is így tört el a bokám :Sén is éppen szalagszakadással fetrengek itthon.. 10 perccel az évkezdet után egyből sikerült baszki..
Eazzy
Szesze
több mint 10 éve
Nem beszélve első play és ekkora TD passzról 😀
több mint 10 éve
nah Randle is próbálja menteni a seggét 😊
több mint 10 éve
ráléptem egy göröngyre és kifordult.. szánalmasGondolom azért nem foci közben 😊Ú bazmeg nekem is így tört el a bokám :Sén is éppen szalagszakadással fetrengek itthon.. 10 perccel az évkezdet után egyből sikerült baszki..
Eazzy
Szesze
Jobbulást!
Eazzy
Köszi
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Jellemző Murray is ilyenkor csinál Fumble-t amikor örülnék ha ti nyernétek 😀
több mint 10 éve
na ez már meglesz 😊
több mint 10 éve
Gondolom azért nem foci közben 😊Ú bazmeg nekem is így tört el a bokám :Sén is éppen szalagszakadással fetrengek itthon.. 10 perccel az évkezdet után egyből sikerült baszki..
Eazzy
Szesze
Jobbulást!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ú bazmeg nekem is így tört el a bokám :Sén is éppen szalagszakadással fetrengek itthon.. 10 perccel az évkezdet után egyből sikerült baszki..
Eazzy
több mint 10 éve
Ú bazmeg nekem is így tört el a bokám :SA Giants ellen?
Eazzy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Ú bazmeg nekem is így tört el a bokám :S
több mint 10 éve
Meglepett hogy különböző facebookon oldalakon mennyien szurkolnak, azért hogy Eagles lássák Londonban. Minden provokáló szándék nélkül. Magyarországon kinek nagyobb számú a szurkoló tábora? 😀Nem tudom kinek nagyobb, de szerintem az Eaglesé aktívabb.
Most úgy érzem sokan a saját csapatuk ellen szurkolnak 😀
GiantsMLBhunter
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Azért Mathews lemehetne már egyszer úgy, hogy kezében marad a labda.
több mint 10 éve
ez most nem jön össze Tommynak sajnos
több mint 10 éve
Meglepett hogy különböző facebookon oldalakon mennyien szurkolnak, azért hogy Eagles lássák Londonban. Minden provokáló szándék nélkül. Magyarországon kinek nagyobb számú a szurkoló tábora? 😀Most úgy érzem sokan a saját csapatuk ellen szurkolnak 😀
több mint 10 éve
pl ez mi?Megy a futás a giantsnek erre 2&8 empty backfield
több mint 10 éve
Tye tényleg jó
több mint 10 éve
jaa NYP olvasói szavazásán 90-10% volt Reese menesztéséért a szavazás TC 46-54 volt ugyanott
több mint 10 éve
Giantsnél érdekelt az Eagles ki lett tárgyalva oda vissza pepitában már....Ez a GM hibája,főleg,hogy a D ennyire nem lett kezelve....?Lett kezelve a D, nincs aki csapatot csinált volna belőlük.
Janek
mustaine
több mint 10 éve
Ez a GM hibája,főleg,hogy a D ennyire nem lett kezelve....?Lett kezelve a D, nincs aki csapatot csinált volna belőlük.
Janek
több mint 10 éve
Ez a GM hibája,főleg,hogy a D ennyire nem lett kezelve....?
több mint 10 éve
Sejtettem 😊ez nem ugyanaz a Gilbride amúgy 😊Ja, akkor csak maradjon ott. 😊 Ezzel az erővel akkor még McAdoo-nak is lehet jövője. Mondjuk mint punter tréner.Kevin Gilbride 😊 amúgy csak második éve ő a TE edző - mondjuk ez ettől még kettőből kettő tőlevan egy pozíció, amire sosem pazarlunk se pickket se pénzt, de azért mindig van valaki 😊Amúgy ki a TE-ek góréja? Nem lehet előléptetni? Annyit hátha érne, mint egy idegenből hozott QB-edző.
ozibozi
vanek úr
Szesze
vanek úr
Szesze
több mint 10 éve
Mondjuk látva a komplett Coughlin crew-t meglepne, ha holnap nem vonulna nyugdíjba az öreg.