NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Kronos
779
Szerintem Tapsihapsi a ludas, DJ azt csinálja,azt játssza, amit kérnek tőle.Szerintem a védelem nagyon f*sza, főleg ahhoz képest amit várni lehetett. Csak hát az a sok hiba, amikor már pont le lehetne zárni egy támadást. Persze ettől még gyenge a védelem, de jobb mint amit várni lehetett egy ilyen egységtől, ráadásul Martínez és Bradberry is bizonyít. Ellenben a lényegesen jobban kinéző támadósorunk nagyon inkompetens. Van haladás és vannak szép játékok, de rendre valami közbejön, és ez eddig idén a legtöbbször v. a fal, vagy maga Jones. Nincs előtte jó fal, de tavalyhoz képest még ez is előrelépés, mégsincs sehol a tavalyi QB-nk. Most vagy Gerrett rontja el, vagy ő nem mer annyit. De ahogy Szesze is mindig megfogalmazza, nem azért szerettük Eli-t, mert vigyázott a labdára, hanem mert olyan dobásokat is bevállalt amiket sokan nem. Ez Jones-nál 1 évig tartott és szinte már most olyan, mintha Eli utolsó éveit látnám csak kicsit mobilisabban...Mindenki szereti Jones-t, de azért kib*szott idegesítő, hogy meccsenként 2 turnover-el átlagol, miközben ilyen Mullens-ek és Trubinsky-k is NFL irányítónak tűnnek ellenünk az ellenfeleknél. De persze továbbra is el lehet bújtatni a gyenge O-falunk mögé, ami viszont egyre gyegébb kifogás.Azért bizakodunk, mert tavaly megvolt benne a szikra, ami idenre úgy néz ki kialudt 😕
PeppyRapier
Ettől a vedelemtol sokkal több nem várható, tavalyhoz képest fejlődtünk is.
Tavaly csak nezetm ahogy hasitottak a 40+ yardos bombák ellenünk... idén meg futás ellen vagyunk nagyon ratyik.
Kronos
PeppyRapier
Ma egyelőre,egy épkézláb támadás sorozatunk nem volt.
Mintha gurulós fociban nem tudnának a fiúk 3x egymáshoz passzolni,tiszta Borsodi liga.
Sajnos a DJ-Slayton kapcsolat sem működik, ha legalább ők néha mrgvillannanak,de 1kiveteltol eltekintve semmi.
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Szerintem a védelem nagyon f*sza, főleg ahhoz képest amit várni lehetett. Csak hát az a sok hiba, amikor már pont le lehetne zárni egy támadást. Persze ettől még gyenge a védelem, de jobb mint amit várni lehetett egy ilyen egységtől, ráadásul Martínez és Bradberry is bizonyít. Ellenben a lényegesen jobban kinéző támadósorunk nagyon inkompetens. Van haladás és vannak szép játékok, de rendre valami közbejön, és ez eddig idén a legtöbbször v. a fal, vagy maga Jones. Nincs előtte jó fal, de tavalyhoz képest még ez is előrelépés, mégsincs sehol a tavalyi QB-nk. Most vagy Gerrett rontja el, vagy ő nem mer annyit. De ahogy Szesze is mindig megfogalmazza, nem azért szerettük Eli-t, mert vigyázott a labdára, hanem mert olyan dobásokat is bevállalt amiket sokan nem. Ez Jones-nál 1 évig tartott és szinte már most olyan, mintha Eli utolsó éveit látnám csak kicsit mobilisabban...Mindenki szereti Jones-t, de azért kib*szott idegesítő, hogy meccsenként 2 turnover-el átlagol, miközben ilyen Mullens-ek és Trubinsky-k is NFL irányítónak tűnnek ellenünk az ellenfeleknél. De persze továbbra is el lehet bújtatni a gyenge O-falunk mögé, ami viszont egyre gyegébb kifogás.Azért bizakodunk, mert tavaly megvolt benne a szikra, ami idenre úgy néz ki kialudt 😕
PeppyRapier
Tavaly csak nezetm ahogy hasitottak a 40+ yardos bombák ellenünk... idén meg futás ellen vagyunk nagyon ratyik.
Kronos
több mint 4 éve
Kronos
779
Nekünk meg van egy Smithünk, aki nem egy Kittle, de akkor sem értem, miért nem próbáljuk többet használni,tavaly biztatóan mozgott. 🤔 Bár nem figyeltem hány playt volt pályán.az a baj h az o tavaly is csak kittlebol elt, nelkule nem tudunk bevinni TD-t gyakorlatilag.Lemaradtam, Int volt?azt vágod hogy 15 kezdőnk le van sérülve?
Sajnos ez várható volt, hogy elfarad lassan a védelmünk, ha ilyen impotensek vagyunk támadásban.
Összességében a Niners se teheti ki az ablakba ezt afelidot.
Kronos
petey
gaborik
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Az a bajom, hogy nem látom azokat a vonásokat Jones-ban, amit tavaly néha láttam. Amitől Franchise QB lehetne.-Jobban kellene mozogni a zsebben
-Nem látom, azt hogy ha pl: 1 mp-vel több ideje lenne, akkor sokkal jobban dobálna
-Hiányolom a pontosságot
-Nem látom benne most a vezért sem
-Mi lenne ha Frisco védelme egészséges lenne?
-Lehet bújkálni, hogy így OL úgy OL, meg szar coaching staff, meg szar skill playerek, de előbb utóbb elgondolkodik az ember, hogy Jones-ban is hiba van.
Persze majd feljavulunk második félidőre, meg szezon második felére 😊
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
gaborik
514
az a baj h az o tavaly is csak kittlebol elt, nelkule nem tudunk bevinni TD-t gyakorlatilag.Lemaradtam, Int volt?azt vágod hogy 15 kezdőnk le van sérülve?
Sajnos ez várható volt, hogy elfarad lassan a védelmünk, ha ilyen impotensek vagyunk támadásban.
Kronos
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Steve Ribbed
396
16-6-ra vezet a 49ers "ZS" csapata, csere irányítóval a Giants ellen. Ezt nem gondoltam volna 😊
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
még jó h nem halasztottatok minden bejelentés nélkül mint a vidi 😊Lemaradtam, Int volt?azt vágod hogy 15 kezdőnk le van sérülve?
Kronos
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
vanek úr
1 894
Most mi a baj? Egy félidő után még abszolút meccsben vagyunk a friscói gyakorlócsapat ellen!
több mint 4 éve
Kronos
779
Igen, különben félidőre már eldőlt voolna a meccs 😀 azt nem tudom mennyi hianyzotok van, de vannak.Lemaradtam, Int volt?azt vágod hogy 15 kezdőnk le van sérülve?
Kronos
petey
Jojó, így is kontrollaljatok a meccset.
több mint 4 éve
Kronos
779
Mindenki szereti Jones-t, de azért kib*szott idegesítő, hogy meccsenként 2 turnover-el átlagol, miközben ilyen Mullens-ek és Trubinsky-k is NFL irányítónak tűnnek ellenünk az ellenfeleknél. De persze továbbra is el lehet bújtatni a gyenge O-falunk mögé, ami viszont egyre gyegébb kifogás.Azért bizakodunk, mert tavaly megvolt benne a szikra, ami idenre úgy néz ki kialudt 😕
PeppyRapier
több mint 4 éve
Lemaradtam, Int volt?azt vágod hogy 15 kezdőnk le van sérülve?
Kronos
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Mindenki szereti Jones-t, de azért kib*szott idegesítő, hogy meccsenként 2 turnover-el átlagol, miközben ilyen Mullens-ek és Trubinsky-k is NFL irányítónak tűnnek ellenünk az ellenfeleknél. De persze továbbra is el lehet bújtatni a gyenge O-falunk mögé, ami viszont egyre gyegébb kifogás.
több mint 4 éve
Kronos
779
Lemaradtam, Int volt?Sajnos ez várható volt, hogy elfarad lassan a védelmünk, ha ilyen impotensek vagyunk támadásban.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Most mondjuk ki, hogy Mullens >>> Jones? (today)Ezt hogy érted?
GiantsMLBhunter
Kifejtenéd kérlek
több mint 4 éve
Most mondjuk ki, hogy Mullens >>> Jones? (today)Mondjuk annyi időt ad Neki a fal, ami DJnek egész meccsen nem lesz...
GiantsMLBhunter
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Most mondjuk ki, hogy Mullens >>> Jones? (today)
több mint 4 éve
Hát ez szép volt
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
:facepalm:
több mint 4 éve
Kenny91
321
Ok így elég az idő nekünk 🤣
több mint 4 éve
Na mwg is van DJ 2TOja, remélem mára ennyi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Daniel "Franchise QB" Jones
több mint 4 éve
a hóna alatt bújt be McKinnon 😀Jol nyomja DHolmes beesett Ryan elé ezért nem lett meg a tackle a vonal előtt
yooker
nagir
több mint 4 éve
Kenny91
321
🤣 Fő az optimizmus de igen😆 attól még szép TD perzseTúl sok időt hagytunkNekünk?🤣🤣🤣
Kenny91
nagir
több mint 4 éve
Jol nyomja DHolmes beesett Ryan elé ezért nem lett meg a tackle a vonal előtt
yooker