New York Jets - New England Patriots
több mint 5 éve
Faszom ezekbe
több mint 5 éve
Nem tudom eldönteni miért ilyen karcos az offense. A tavalyihoz képest például szerintem állományban nem gyengült, mutatott játékban mégis.- Mindenki 1evvel idősebb
jamaicababa
- Brady térde
- Gronk mindene
- Elfogyott RB egység
- Nincs TE
- ...
Van azért pár logikus érv...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Na menj a K.......
több mint 5 éve
Nem tudom eldönteni miért ilyen karcos az offense. A tavalyihoz képest például szerintem állományban nem gyengült, mutatott játékban mégis.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Hocsuli össze-vissza dobálElég nevetséges most már ez a bírói tevékenységad-hoc jelleggel fújnak be dolgokat
zinedine5
NE holding nem befújva, NJ illegal use of hands szintén néma síp
NB2
Szerepelni akar
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Elég nevetséges most már ez a bírói tevékenységad-hoc jelleggel fújnak be dolgokat
zinedine5
NE holding nem befújva, NJ illegal use of hands szintén néma síp
több mint 5 éve
Elég nevetséges most már ez a bírói tevékenység
több mint 5 éve
ha Sony kidőlt, akkor nekünk reszeltek...
több mint 5 éve
Üdv urak!Hát eddig nekem sem tetszik teljesen...
Wyatt ne legyél már ennyire érzékeny, banyek ha valaki máshogy látja...
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Nyomjad. Ettol meg 5 drivebol 10 pont az egy kurva nagy nulla.
több mint 5 éve
Hát wyatt, szerintem te ezt túl rózsaszínnak látod.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Oké, akkor kurva szar az offense. Én lenyomom a picsába az eredménykövetőt, mert ehhez nincs kedvem. További jó meccsnézéstMiert, a 10 pont megis micsoda? Hiaba haladgatunk, amikor fontos lenne, akkor mindig vmi faszsag jon es punt. De ha szerinted ez kurva jo, amit latunk, akkor egeszsegedre.Kurva gyenge az o meg mindig...Minden bántás nélkül
Imitheking
De mi a faszomról beszélünk már megint?
Komolyan mondom, én befejeztem mára az eredménykövetést, ennyi hülyeséget nem bírok józanul elviselni
Wyatt
Imitheking
több mint 5 éve
Verj be egy sört, jár az neked!Kurva gyenge az o meg mindig...Minden bántás nélkül
Imitheking
Komolyan mondom, én befejeztem mára az eredménykövetést, ennyi hülyeséget nem bírok józanul elviselni
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Miert, a 10 pont megis micsoda? Hiaba haladgatunk, amikor fontos lenne, akkor mindig vmi faszsag jon es punt. De ha szerinted ez kurva jo, amit latunk, akkor egeszsegedre.Kurva gyenge az o meg mindig...Minden bántás nélkül
Imitheking
Wyatt
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem érted te ezt. Gronk kiégett, Brady kiégett, JMD kiégett, szaruk vagyunk, menjünk haza 😀Kurva gyenge az o meg mindig...Minden bántás nélkül
Imitheking
Wyatt
Nem működhet mindig minden, meg azért a Jets D annyira nem szar.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kurva gyenge az o meg mindig...Minden bántás nélkül
Imitheking
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Kurva gyenge az o meg mindig...
több mint 5 éve
McDaniels te barom
több mint 5 éve
Okos edző ez a Bowles. Nem akarja a véletlenre bízni, hogy kirúgják-e.Egy egy nagyon jó punt volt. 😊
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Okos edző ez a Bowles. Nem akarja a véletlenre bízni, hogy kirúgják-e.
több mint 5 éve
Sajna ez a Gronk már nem az a Gronk.RZ-t nézem csak. Amikor nem Jamal fogja nem tud mit csinálni. De azért egy félidőn belül háromszor incomplete-t kiharcolni Gronk ellen sztem elég nagy teljesítmény.Őőő, így csak 49 yardja, TD-je meg csomó kulcsblokkja volt. Konkrétan a legjobb meccse eddig Gronknak a szezonban. Nesze nekiTavaly volt, amikor egy egymás elleni meccsen Gronk nagyon sokszor megverte, és eléggé maga alatt is volt asszem, és nyomta is a médiában, hogy alig várja a visszavágót, mert imádja az ilyen nagy kihívásokat.Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
Azt is eddig csak imel-ámal, de láttam az előbb már hogy Gronk kezéből verte ki a labdát, azóta most megint és ezelőtt is volt egy kva nagy védekezése. 😀
alatriste
Fast Willie
Nesze neked Gronk!
alatriste
Wyatt
A dolgokat ajánlott mindig a megfelelő kontextusba érteni.
alatriste
Ettől függetlenül jól védekeznek rajta.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
HmmRZ-t nézem csak. Amikor nem Jamal fogja nem tud mit csinálni. De azért egy félidőn belül háromszor incomplete-t kiharcolni Gronk ellen sztem elég nagy teljesítmény.Őőő, így csak 49 yardja, TD-je meg csomó kulcsblokkja volt. Konkrétan a legjobb meccse eddig Gronknak a szezonban. Nesze nekiTavaly volt, amikor egy egymás elleni meccsen Gronk nagyon sokszor megverte, és eléggé maga alatt is volt asszem, és nyomta is a médiában, hogy alig várja a visszavágót, mert imádja az ilyen nagy kihívásokat.Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
Azt is eddig csak imel-ámal, de láttam az előbb már hogy Gronk kezéből verte ki a labdát, azóta most megint és ezelőtt is volt egy kva nagy védekezése. 😀
alatriste
Fast Willie
Nesze neked Gronk!
alatriste
Wyatt
alatriste
Egy igen. A másodiknál Gronk intet mentett meg, a harmadiknál nem ment a zászló a védőre. De legyen 😊
több mint 5 éve
RZ-t nézem csak. Amikor nem Jamal fogja nem tud mit csinálni. De azért egy félidőn belül háromszor incomplete-t kiharcolni Gronk ellen sztem elég nagy teljesítmény.Őőő, így csak 49 yardja, TD-je meg csomó kulcsblokkja volt. Konkrétan a legjobb meccse eddig Gronknak a szezonban. Nesze nekiTavaly volt, amikor egy egymás elleni meccsen Gronk nagyon sokszor megverte, és eléggé maga alatt is volt asszem, és nyomta is a médiában, hogy alig várja a visszavágót, mert imádja az ilyen nagy kihívásokat.Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
alatriste
Fast Willie
Nesze neked Gronk!
alatriste
Wyatt
Liverpool Fc