NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Őőő, így csak 49 yardja, TD-je meg csomó kulcsblokkja volt. Konkrétan a legjobb meccse eddig Gronknak a szezonban. Nesze nekiTavaly volt, amikor egy egymás elleni meccsen Gronk nagyon sokszor megverte, és eléggé maga alatt is volt asszem, és nyomta is a médiában, hogy alig várja a visszavágót, mert imádja az ilyen nagy kihívásokat.Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
Azt is eddig csak imel-ámal, de láttam az előbb már hogy Gronk kezéből verte ki a labdát, azóta most megint és ezelőtt is volt egy kva nagy védekezése. 😀
alatriste
Fast Willie
Nesze neked Gronk!
alatriste
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Sanyi: nem szabad leírni a feketéket😉
több mint 5 éve
Csak két zászlót nem kúrtak be, nálunk a fingás is bünti..Wise esetében ez sima bünti volt. Mindegy, fő az esélyegyenlőség.
Wyatt
több mint 5 éve
Tavaly volt, amikor egy egymás elleni meccsen Gronk nagyon sokszor megverte, és eléggé maga alatt is volt asszem, és nyomta is a médiában, hogy alig várja a visszavágót, mert imádja az ilyen nagy kihívásokat.Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
Azt is eddig csak imel-ámal, de láttam az előbb már hogy Gronk kezéből verte ki a labdát, azóta most megint és ezelőtt is volt egy kva nagy védekezése. 😀
alatriste
Fast Willie
Nesze neked Gronk!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Csak két zászlót nem kúrtak be, nálunk a fingás is bünti..Clay Matthews erre a meccsre nem öltözött be
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, defensive holding. Aztán rtp. De ennyi hazai pálya kellAmennyi zászlót ránk kúrtak ma, itt nyugodtan mehetett volna......Holdingra?
Wyatt
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Amennyi zászlót ránk kúrtak ma, itt nyugodtan mehetett volna......Holdingra?
Wyatt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Egyetlen normális Jets védőCsak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
alatriste
több mint 5 éve
Csak RZ-t nézem.Mondtam már, hogy Adams egy állat?Lyukaskezű😁
alatriste
Fast Willie
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Köszi, mondj ellent..ezt azért odarakta az öreg 😊Sőt! 4 rossz passz, két szép kiütés ember kezéből, egy eldobott labda. Eddig fikáztam sokat, de ma kurva jó
manuszka86
Wyatt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Michel(le) WILD CAT-ben lenne az igazi
több mint 5 éve
Mondtam már, hogy Adams egy állat?
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
ezt azért odarakta az öreg 😊Sőt! 4 rossz passz, két szép kiütés ember kezéből, egy eldobott labda. Eddig fikáztam sokat, de ma kurva jó
manuszka86
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Jules önveszélyes ma
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Gondolkodtam, hogy beírjam SMS-ben Sanyiéknak: Brady meccsen is a SB gyűrűiben játszik a kesztyűje alatt?😁 Minden szinten illene a színvonalhoz a kérdés.
több mint 5 éve
Közben Cyrus PR TD
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Teljesen jó ez a meccs, csak ne lenne 500 zászlóGeci ez nézhetetlenPocsék meccs. Bye week után.
Wyatt
Burkus
több mint 5 éve
Geci ez nézhetetlenPocsék meccs. Bye week után.
Wyatt