NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - New England Patriots
több mint 5 éve
a hívásokkal nincs gond de a büntik megölik a driveokat..
több mint 5 éve
Szétfújják a meccset.
több mint 5 éve
Nem lejt felénk a pálya.
több mint 5 éve
De latok, amennyiben bennem van a megfelelo mennyisegu alkohol. Szoval fogd be.Hagyd neki, nem látEz mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.de az volt
Stez
gordon
Wyatt
több mint 5 éve
Csak néz a langyiHagyd neki, nem látEz mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.de az volt
Stez
gordon
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hagyd neki, nem látEz mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.de az volt
Stez
gordon
több mint 5 éve
Ez mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.de az volt
Stez
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Kezdettem!😁Hello! Gronk snaplimiten lesz?Nem úgy tűnik eddig, folyamatosan megy blokkolni, TD-elkapás is volt, rakd be fantasybe!
Fast Willie
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.Előbb elejtette, amikor odarakták neki, az a minimum, hogy a kövit oldja meg
Stez
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hello! Gronk snaplimiten lesz?Nem úgy tűnik eddig, folyamatosan megy blokkolni, TD-elkapás is volt, rakd be fantasybe!
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Bowles ennyire tehetséges☠azt én sem értettem, hogy miért kérte a büntit..Azt én sem. Gondolom azért, hogy hátha kiszorul a Pats a FG távolságból.
gordon
Burkus
több mint 5 éve
Ez mondjuk nem volt tul pontos passz, lazan a vedo kezebe ment inkabb, csak Gronkowski allat volt megint.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
azt én sem értettem, hogy miért kérte a büntit..4. és 2-re 24 yardon nem hiszem, hogy nekimentünk volna, 42 yardról inkább rúgunk, de így jó
gordon
több mint 5 éve
azt én sem értettem, hogy miért kérte a büntit..Azt én sem. Gondolom azért, hogy hátha kiszorul a Pats a FG távolságból.
gordon
több mint 5 éve
azt én sem értettem, hogy miért kérte a büntit..
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kapja be az összes játékvezető 😊Jól jöttünk ki belőle, nyugi
Burkus
Tom Brady 4/6 113 18.8 1 0 0-0 149.3
Ilyen maradjon
több mint 5 éve
Buzi kancsó homokosok! 😄
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Kapja be az összes játékvezető 😊