NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 12 éve
igen, a jax oak duótól fostam, innen már használható csapatok jönnek csak 😊mér? az volt a fogadás tárgya, hogy szerinted dzsoni bármelyik csapattal PO-ba megy első évébenDexxter Tailorschaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csak Manziel-t ne ide!
több mint 12 éve
Mondjuk Evans nálam pont nem top 5 ( ők meg pont leszarják tudom 😀 )Dripoké csúszik a stream sorry most mondták még csak Macket nálam ...
több mint 12 éve
A rohadt életbe bele....:[] ._.ZoliZoltánRemélem nem azt vártad hogy hozzánk lecsúszik.
több mint 12 éve
ÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ 1/22 RE FOG CSÚSZNI FOCI JÁNOS!
több mint 12 éve
mér? az volt a fogadás tárgya, hogy szerinted dzsoni bármelyik csapattal PO-ba megy első évébenschaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀eaglesmcnabb

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Szegény Mack 😕 😀
több mint 12 éve
hogy rohadna szarrá egész oakland 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Mondjuk Evans nálam pont nem top 5 ( ők meg pont leszarják tudom 😀 )
több mint 12 éve
A rohadt életbe bele....:[] ._.
több mint 12 éve
Ejj ,nem csoport riválishoz kellett volna, hogy kerüljön.
több mint 12 éve
a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Falcons letrade-el vajon ?😀 vagy viszi Matthewst ?Borbinhoígy vagy Matthews vagy Lewa.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Na kérem csapat lesz Oaklandben nem semmi
több mint 12 éve
picsába, ennek a Bortles picknek nem örülök 😀
több mint 12 éve
mack
több mint 12 éve
Falcons letrade-el vajon ?😀 vagy viszi Matthewst ?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
schaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
gm ligában ilyen trade miatt menne az adok-kapok vagy 2 napig 😀eaglesmcnabb2 évig inkább 😀
több mint 12 éve
Jöjjön már egy Colts trade Watkinsért. 😀visszaadjuk Sheppardet 😀
Odaadjuk Whalent.Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
schaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans lesz

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!