NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
igen, a jax oak duótól fostam, innen már használható csapatok jönnek csak 😊mér? az volt a fogadás tárgya, hogy szerinted dzsoni bármelyik csapattal PO-ba megy első évébenDexxter Tailorschaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csak Manziel-t ne ide!
több mint 10 éve
Mondjuk Evans nálam pont nem top 5 ( ők meg pont leszarják tudom 😀 )Dripoké csúszik a stream sorry most mondták még csak Macket nálam ...
több mint 10 éve
A rohadt életbe bele....:[] ._.ZoliZoltánRemélem nem azt vártad hogy hozzánk lecsúszik.
több mint 10 éve
ÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ 1/22 RE FOG CSÚSZNI FOCI JÁNOS!
több mint 10 éve
mér? az volt a fogadás tárgya, hogy szerinted dzsoni bármelyik csapattal PO-ba megy első évébenschaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Szegény Mack 😕 😀
több mint 10 éve
hogy rohadna szarrá egész oakland 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk Evans nálam pont nem top 5 ( ők meg pont leszarják tudom 😀 )
több mint 10 éve
A rohadt életbe bele....:[] ._.
több mint 10 éve
Ejj ,nem csoport riválishoz kellett volna, hogy kerüljön.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Falcons letrade-el vajon ?😀 vagy viszi Matthewst ?Borbinhoígy vagy Matthews vagy Lewa.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na kérem csapat lesz Oaklandben nem semmi
több mint 10 éve
picsába, ennek a Bortles picknek nem örülök 😀
több mint 10 éve
G0007
463
mack
több mint 10 éve
Falcons letrade-el vajon ?😀 vagy viszi Matthewst ?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
schaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans leszDexxter Tailorviszont akkor bukod a fogadást 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
gm ligában ilyen trade miatt menne az adok-kapok vagy 2 napig 😀eaglesmcnabb2 évig inkább 😀
több mint 10 éve
Jöjjön már egy Colts trade Watkinsért. 😀visszaadjuk Sheppardet 😀
Odaadjuk Whalent.Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
schaub ott van oaklandben nem? szerintem nem dzsonit viszik, inkább Evans lesz