NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Naaaaa, több komolyságot már.Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?van, Drew Lock lett az
shagi0206
Sixo
több mint 5 éve
pl mobilnettel necces 😀Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?Honnan nem lehet nézni a youtube-ot? 😮
shagi0206
Most kezdődik
Wyatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?Honnan nem lehet nézni a youtube-ot? 😮
shagi0206
Most kezdődik
több mint 5 éve
Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?van, Drew Lock lett az
shagi0206
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
PpffffVakahogy van egy olyan érzésem hogy Pace be fog tradelni a 2. körbe...Vihetitek a 2/2-t Mackert.
Tomcsik
Stez
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
nagyon sajnálom hogy idén nem jött össze a közvetítés a második napról, remélem jövőre újra leszÜdvözlet mindenkinek! Immáron ismét élőben 😊fura lesz követni a második napot úgy, hogy nincs duma közben, de várom nagyon 😊
Drip
r.baggio
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kitudod rakni esetleg ide a fejlécre ? (Mint ahogy merkozeseken szokott egyszer kétszer youtubes linkre gondolok)Üdvözlet mindenkinek! Immáron ismét élőben 😊fura lesz követni a második napot úgy, hogy nincs duma közben, de várom nagyon 😊
Drip
r.baggio
több mint 5 éve
Vakahogy van egy olyan érzésem hogy Pace be fog tradelni a 2. körbe...Vihetitek a 2/2-t Mackert.
Tomcsik
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
ha minden igaz, akkor a jets centerért akar becserélni a második kör elejébe
több mint 5 éve
Jó reggelt, remélem ma Ballard tovább löki a jó irányba a szekerünket. 😎
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
TV Sports Last Night1. NFL Draft First Round: 11.101 million viewers.
2. NBA Playoffs (Spurs-Nuggets): 1.804 million viewers.
3. NHL Playoffs (Bruins-Blue Jackets): 1.574 million viewers.
4. NHL Playoffs (Blues-Stars): 1.014 million viewers.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Vakahogy van egy olyan érzésem hogy Pace be fog tradelni a 2. körbe...Nekem arra is van tippem, hova 😀
Tomcsik
több mint 5 éve
Üdvözlet mindenkinek! Immáron ismét élőben 😊fura lesz követni a második napot úgy, hogy nincs duma közben, de várom nagyon 😊
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Vakahogy van egy olyan érzésem hogy Pace be fog tradelni a 2. körbe...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Fasza, gyorsabb, mint az nfl.com-os élő, köccebuffstream linket tud valaki?youtube mindenhol jó
Negritis
www.youtube.com/watch?v=DBMuimJLxss
r.baggio
több mint 5 éve
Üdvözlet mindenkinek! Immáron ismét élőben 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ripple.is/nfl/10053-2019-nfl-draft-live-stream-watch-online-tv-channel-time
több mint 5 éve
buffstream linket tud valaki?youtube mindenhol jó
Negritis
www.youtube.com/watch?v=DBMuimJLxss
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
buffstream linket tud valaki?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Itt van egy link ha esetleg valakinek kéne mára.grandmastreams.live/yt1.html
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 901
www.nfl.com/news/story/0ap3000001028261/article/2019-nfl-draft-day-2-mock-broncos-snag-qb-in-second-roundImádom ezt a Byron Murphy hülyeséget. Annyira mindenki hozzánk akarja húzatni, hogy most már 2. körre is ő van mockolva, ha már 1/27-re nem jött.
Ezt úgy nagyjából adnám is, Metcalf jó helyre kerülne, Ya-Sin, Boykin és Hill is korán elmegy, a Pats-pickjei sem teljesen emészthetetlenek
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000001028261/article/2019-nfl-draft-day-2-mock-broncos-snag-qb-in-second-roundKomolyan mondom, tovabbra sem ertem, hogy kerulhet Joejuan allandoan ennyire elore az utobbi napok mockjaiban... Persze, imadnam, ha elvinnek a masodikban, de hat... Brownnal viszont a GB-t rohadtul imadnam. Eselyt viszont arra sem latok.
Ezt úgy nagyjából adnám is, Metcalf jó helyre kerülne, Ya-Sin, Boykin és Hill is korán elmegy, a Pats-pickjei sem teljesen emészthetetlenek
Wyatt