NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Na Murphy csak kimentkosz a spoilert
Wyatt
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
micsoda stíl 😊
több mint 5 éve
Nobrainer, ezzel Murphy le is került a boardomrol 😀 😕
több mint 5 éve
Aki gyorsan akar értesülni, nézze a bleacher report élőjét, már bejelentették a Cardinals picket, sőt le is értékelték.jó hát a 2/1-es picket már reggel tudta mindenki
www.youtube.com/watch?v=KoT9qDikH30
peterk2005
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
fent van frissítsd az oldalt ne csak a hozzászólásokatFeltudnad rakni a fejlécre ??? Előre is köszi .Ne spoilerezzetek pliiiiz.a youtube-os a leggyorsabb, szerintem azt nézi mindenki, ami előtte ven beírva az vicc maximum
Tony Adams
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
frissíts egyetFeltudnad rakni a fejlécre ??? Előre is köszi .Ne spoilerezzetek pliiiiz.a youtube-os a leggyorsabb, szerintem azt nézi mindenki, ami előtte ven beírva az vicc maximum
Tony Adams
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kinéz egy Metcalf pick! Murray megkapja a célpontját és meglenne a Fitz utód.*Rosen
szampi#33
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Feltudnad rakni a fejlécre ??? Előre is köszi .Ne spoilerezzetek pliiiiz.a youtube-os a leggyorsabb, szerintem azt nézi mindenki, ami előtte ven beírva az vicc maximum
Tony Adams
r.baggio
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Kinéz egy Metcalf pick! Murray megkapja a célpontját és meglenne a Fitz utód.
több mint 5 éve
A Cards húz egy Kickert, minden posztra két kezdő kell.
több mint 5 éve
Aki gyorsan akar értesülni, nézze a bleacher report élőjét, már bejelentették a Cardinals picket, sőt le is értékelték.www.youtube.com/watch?v=KoT9qDikH30
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Jó estét, jó szurkolást!
több mint 5 éve
Hogy mi van? 2/1re is Murrayt vitték ?Igen. Es allitolag a 3. korbe is fel akarnak trade-elnmi erte
Sixo
több mint 5 éve
hálisten itthon vagyok, én csak tippeltem hogy mi lehet a gond 😀Na így már más 😀pl mobilnettel necces 😀Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?Honnan nem lehet nézni a youtube-ot? 😮
shagi0206
Most kezdődik
Wyatt
Negritis
Akkor maradnak a trackerek jaja :/
Wyatt
több mint 5 éve
Ne spoilerezzetek pliiiiz.a youtube-os a leggyorsabb, szerintem azt nézi mindenki, ami előtte ven beírva az vicc maximum
Tony Adams
---
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na így már más 😀pl mobilnettel necces 😀Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?Honnan nem lehet nézni a youtube-ot? 😮
shagi0206
Most kezdődik
Wyatt
Negritis
Akkor maradnak a trackerek jaja :/
több mint 5 éve
Ne spoilerezzetek pliiiiz.Kyler Murray az 1/1.
Tony Adams
több mint 5 éve
Ne spoilerezzetek pliiiiz.
több mint 5 éve
kövesd itt 😀Naaaaa, több komolyságot már.Üdv! Sajnos nem tudom nézni. Van már 2/1?van, Drew Lock lett az
shagi0206
Sixo
shagi0206