NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Tudom 😕Hajrá Fromm, remélem a Pats viszi 😀még mindig Easont fogják vinni 😉 😀
Löfli
Heisman Trophy
több mint 4 éve
igen a papírforma alapján ilyenkor szoktak kimenni az ismertebb lecsúszó qb-k, szóval Fromm 5-7 picken belül tuti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
131 oldalt kellene visszaolvasnom,
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mikor lesz az elso név kb?
több mint 4 éve
Kiper haja baszós
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hajrá Fromm, remélem a Pats viszi 😀még mindig Easont fogják vinni 😉 😀
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hajrá Fromm, remélem a Pats viszi 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
meghalt a streamNekem megy
Toto21
több mint 4 éve
mai youtube:Ezt ajánlom mindenkinek, kb 1.5 perccel a másik linkelt előtt van.
www.youtube.com/watch?v=Al7djyUFR40&feature=youtu.be
Kenny
több mint 4 éve
mai youtube:ez is megy nálam
www.youtube.com/watch?v=Al7djyUFR40&feature=youtu.be
Kenny
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
nálam nem, de ezen a napon már aki tud infót, szerintem nyugodtan írja be, sok picket úgyis csak alul írnak ki, nem kerül a bejelentés képernyőre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
szép napot, továbbra is Go Broncos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Sajnos kezdek én is erre hajlani.Mentsük a menthetőt.Bocs , hogy ezt mondom de ez a menthetetlen kategória nálatok sztem.
Kampman
krisz0621
több mint 4 éve
Kampman
28 313
oopsMentsük a menthetőt.Szerinted hány óra múlva jövünk?
Kampman
nagylaza
több mint 4 éve
Toto21
5 950
meghalt a stream
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
Mentsük a menthetőt.Bocs , hogy ezt mondom de ez a menthetetlen kategória nálatok sztem.
Kampman
több mint 4 éve
Mentsük a menthetőt.Szerinted hány óra múlva jövünk?
Kampman
több mint 4 éve
Toto21
5 950
szép estét mindenkinek! T. Williams kinél fog kikötni?
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Mentsük a menthetőt.
több mint 4 éve
Na én a mai nap szerintem a browns pickekre benézek de kb ennyi
több mint 4 éve
Köszönöm a segítséget: egészségetekre!
több mint 4 éve
I mean, ha húzzátok őket, akkor nem UDFA 😀Sürget az idő, szakmai tanácsot kérek: lehet-e, szabad-e draftot nézni bor nélkül?Packers szurkolóként nem vállalnám be ezt a maradékot józanul. Bár itt már azért könnyebb megemészteni, ha húzunk 6 UDFA-t.
nagylaza
MarioAna
több mint 4 éve
nem inkább arról van szó, hogy nem más típusú QB-kat keresnek, hanem inkább azt nézik mit lehet kihozni az adott QB-ból sokkal rugalmasabban állnak hozzájuk mint korábbanNo van még 4 pickünk, abból vajon mennyi lesz QB? 😛Nem helyette válaszolom meg, de szerintem úgy, hogy a 2000-es évek (a maihoz képest még jóval tradicionálisabb) NFL-jében már valamikor az első körben elkeltek volna.
JJ, amit Eason és Fromm kapcsân írtál, hogy beárazza őket a mai NFL, hogy értetted? 😊
dande
A McVay, Mahomes és Lamar által fémjelzett forradalom végleg megváltoztatta az irányítókkal kapcsolatos elvárásokat. A Brady-Manning-Ryan kaliber helyett most már a Watson-Mahomes-Tua-féle irányítók fognak hamarabb elkelni.
Kampman
nem egy adott skatulyába akarják őket belenyomni, hanem inkább kihasználni az erényeiket
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/