NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
hol a kutya ???lelőtték 😕
Heisman Trophy
több mint 4 éve
ne jinxeljetek itt örültem, hogy eddig bent van 😀Sőt, őt korábbra is várták, láttam első körös mockokat is.Van még bent használható ILB?Davis-Gaither
Vonster
d3Y
tenorx
több mint 4 éve
hol a kutya ???
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Anthony Gordon nincs bent Kiper 5 legjobb még elérhető QB-ja közt? Get the fuck out of here!Tyler Huntley > No 3,4,5 and Gordon.
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Na Pats, húzzátok ki Trautmant.
több mint 4 éve
Eason igazából 1/1 lett volna, de meglátták hogy a kanapén nem ül nála semmilyen haver/csapattársa, aki elment volna a Bills draft se rossz eddig, BPA-znak keményen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Sőt, őt korábbra is várták, láttam első körös mockokat is.Van még bent használható ILB?Davis-Gaither
Vonster
d3Y
több mint 4 éve
twitter.com/KyleAMadson/status/1253845856014368768 😀
több mint 4 éve
deyell
11 702
Anthony Gordon nincs bent Kiper 5 legjobb még elérhető QB-ja közt? Get the fuck out of here!mert gyenge a karja.
iktriad
choose life
több mint 4 éve
A Bills draftja se rossz.
több mint 4 éve
yess, ez mennyire jó pick Buffaloba
több mint 4 éve
Anthony Gordon nincs bent Kiper 5 legjobb még elérhető QB-ja közt? Get the fuck out of here!
több mint 4 éve
Vonster
1 036
Van még bent használható ILB?
több mint 4 éve
Most kezdték el húzogatni a sérült embereket...Trent Baalke nálunk hogy verheti nálunk az asztalt dühében. 😊
Igor
több mint 4 éve
deyell
11 702
érdekes hogy Blackmon előbb kelt el, mint csapattársa Terrell Burgess
choose life
több mint 4 éve
Most kezdték el húzogatni a sérült embereket...
több mint 4 éve
J. Blackmon? Ilyen névvel az NFL-ben tuti Füves Alkesz lesz. 😊
több mint 4 éve
A lenyeg, hogy a sok uveg koze erkezett meg egy
több mint 4 éve
A fene, Blackmon... De safety 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
deyell
11 702
Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.Nem szar, én beírtam TOP 100-ba is... csak úgy összességében kicsit sok az offense/gadget player, és ebbe megint bele fognak halni (h kevésbé a védő) - dehát Gruden/Mayock.
d3Y
Szerintem.
Igor
Bowden jelen helyzetben luxuspick volt... sajnos ezzel egyetértek, helyette inkább én is a védelembe invesztáltam volna.Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.a ket pick kozul szerintem Edwards a jo, Bowdent nem huztam volna biztosan, foleg, hogy tele van lyukakkal meg a Raiders
d3Y
Stez
choose life
több mint 4 éve
Reggel 8kor kelnem kell, de nem bírom ki, hogy az uccso picket ne varjam mar meg. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
na jön-e a QB a Coltsba ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a Rams-es bejelentkezésnél a Chargers felirat villant fel 😀Én az új Rams logót okolom. 😊
r.baggio
több mint 4 éve
Ha Colts, akkor RB 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀