NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Ravens zseniális. Duvernay parádé fit oda.
több mint 4 éve
Én vittem 5/4-re.Ah, ez az Asiasi pick zavar - ő volt nekem is targetem 5. körben, de nem jött be - jobban rá kellett volna menni.én is így jártam asiasival
Trautman viszont zavar, hogy kimegy-e harmadik körben.
tenorx
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Egyébként rohadjak meg, de nekem tetszik ez a típusú draft közvetítés, hogy otthonról látjuk a GM-et/HC-t.Jobban, mint a red carpetes mezes cucc.
több mint 4 éve
a Pats nem tudta elviselni, hogy nem övék két nap után a big boardról elvitt legalsó emberAmúgy Asiasi kurva jókezű TE.
fel lett adva a lecke rendesen
r.baggio
Nálam nagyon jóra volt értékelve.
több mint 4 éve
Jön egy újabb steal a Vikestól Trautman képében? Ha igen, monnyanak le!
több mint 4 éve
Hol vannak kubai "masszőrlányok" Kraft streamjéről?asztal alatt
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ah, ez az Asiasi pick zavar - ő volt nekem is targetem 5. körben, de nem jött be - jobban rá kellett volna menni.én is így jártam asiasival
Trautman viszont zavar, hogy kimegy-e harmadik körben.
tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az Kraft unokája vagy fia? 😀Sógora.
dande
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Az Kraft unokája vagy fia? 😀A pincére.
dande
több mint 4 éve
Hol vannak kubai "masszőrlányok" Kraft streamjéről?
több mint 4 éve
a Pats nem tudta elviselni, hogy nem övék két nap után a big boardról elvitt legalsó emberfel lett adva a lecke rendesen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az Kraft unokája vagy fia? 😀
több mint 4 éve
Ah, ez az Asiasi pick zavar - ő volt nekem is targetem 5. körben, de nem jött be - jobban rá kellett volna menni.Trautman viszont zavar, hogy kimegy-e harmadik körben.
több mint 4 éve
Zseniális ahogy Goodell döglik a rojtosra fingott foteljában godfather pózban.Mindjárt elalszik. 😊
Cruyffista
több mint 4 éve
Zseniális ahogy Goodell döglik a rojtosra fingott foteljában godfather pózban.Én pont azon gondolkoztam, hogy most már úgy tűnik, hogy nem annyira cringe, meg nem stresszeli magát az élő bejelentkezésen - most kezd belejönni.
Cruyffista
több mint 4 éve
kösz ezzel ki vagyunk segítve 😀 de most a Pats 😀Hurts legalább ismert név voltkellene már egy-két agyeldobós pick, mert kezd elszállni az energiaital hatásaMiért a miénk nem az?
azt kell mondjam a Seattle első körös pickje eddig az egyetlen WHO!? pick
r.baggio
dande
r.baggio
több mint 4 éve
Kivette Úgyúgy-ot TE-nek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Asiasi az új Alualu.
több mint 4 éve
TE lett 😀 Alualu haverja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Zseniális ahogy Goodell döglik a rojtosra fingott foteljában godfather pózban.
több mint 4 éve
Hurts legalább ismert név voltkellene már egy-két agyeldobós pick, mert kezd elszállni az energiaital hatásaMiért a miénk nem az?
azt kell mondjam a Seattle első körös pickje eddig az egyetlen WHO!? pick
r.baggio
dande
---
több mint 4 éve
Patriots feltrade, vajon QB vagy TEA lényeg, hogy Div2-es legyen. 😊
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Patriots feltrade, vajon QB vagy TENekünk egyik se kell... szerintem Bama playert húznak.
Heisman Trophy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)