NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
jeeee! na őt tuti Mayock választotta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez a családi bejátszás kínosabb volt, mint általában Goodell.
több mint 4 éve
Egyébként hova tűnt mindenki? 😀 Nagy a csend.nem akarok még véletlenül se spoilerezni
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Egyébként hova tűnt mindenki? 😀 Nagy a csend.
több mint 4 éve
na, végre Raiders back to back, lehet majd röhögni
több mint 4 éve
nna 2 poén pick, majd egy bpa a dallastól
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
ennyi, bár nem elég afrikai, de egynek elmegy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Remélem most már visz valami DL-t a Jets, mert ez már nagyon idegen.
több mint 4 éve
Csodálkoztam is a lebaszáson, 5 perce ment ki a streamen is Ojemudia, aki így nem csatlakozik az OD-tekbe. 😊Én basztam el.Nemitsd le, ha ennyire hulye.Detroitban nem fognak örülni ennek a Broncos picknek. 😊Csak nem bírjátok ki baszdmeg....
iktriad
Bazzani
Stez
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Én basztam el.Nemitsd le, ha ennyire hulye.Detroitban nem fognak örülni ennek a Broncos picknek. 😊Csak nem bírjátok ki baszdmeg....
iktriad
Bazzani
Stez
több mint 4 éve
Chill, a Broncos pick már régebben volt, csak gondolom arra reflektál Iktriad, hogy O betűs nigériai nevű DB.Detroitban nem fognak örülni ennek a Broncos picknek. 😊Csak nem bírjátok ki baszdmeg....
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Nemitsd le, ha ennyire hulye.Detroitban nem fognak örülni ennek a Broncos picknek. 😊Csak nem bírjátok ki baszdmeg....
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
ne spoilerezz!!!Aiyuk-kal amúgy történt valami? Őt is láttam néhol 1. kör elejére/2. kör végére írni...Mármint azon kívül, hogy kivitte a 49ers az első kör végén? 😀
Igor
tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
sonka már a második körben beírta Hennessy-t
---
több mint 4 éve
A Falcons meg OL-buzi lett az elmult evekben
több mint 4 éve
Aiyuk-kal amúgy történt valami? Őt is láttam néhol 1. kör elejére/2. kör végére írni...Mármint azon kívül, hogy kivitte a 49ers az első kör végén? 😀
Igor
több mint 4 éve
Detroitban nem fognak örülni ennek a Broncos picknek. 😊
több mint 4 éve
Köszi, rájöttem közben (elírtam a keresésben..) - már csodálkoztam...Aiyuk-kal amúgy történt valami? Őt is láttam néhol 1. kör elejére/2. kör végére írni...49ers el is vitte 1/25-re
Igor
Heisman Trophy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Aiyuk-kal amúgy történt valami? Őt is láttam néhol 1. kör elejére/2. kör végére írni...49ers el is vitte 1/25-re
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Most csak cheeleaderek voltak Roger mögött 😊nekik bezzeg nem tette magát
Kampman