NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Ojemudiáról mit kell tudni?iowai CB, tehát király 😊 abba a CB-sorba mondjuk Kirk Ferentz is beférne
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
fasza, a poszt jó de itt az új generációs WebsterOjemudiáról mit kell tudni?hogy reach 😀
Cruyffista
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ojemudiáról mit kell tudni?A nevét se hallottam 😊
Cruyffista
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ojemudiáról mit kell tudni?hogy reach 😀
Cruyffista
több mint 4 éve
Nem tartunk még a 3. kör közepén, és 7 RB kiment. Erre nem tettem volna tétet.Ez kb reális, 7-8 közé tippelte szinten mindenki a TOP 100-at... z hogy TE-ből 1 db ment ki eddig sokkal furább.
peterk2005
Reális amúgy, de 4-5-6-7 névről volt szó ott is... aztán lehet 3. kör végét megtolják.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Ojemudiáról mit kell tudni?
több mint 4 éve
Vonster
1 036
Vicces, hogy a needek között ott volt a WR 😀
több mint 4 éve
ott a CB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1253870638789509125
több mint 4 éve
nah ki lesz a TE?
több mint 4 éve
Nem tartunk még a 3. kör közepén, és 7 RB kiment. Erre nem tettem volna tétet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
5+6 kör
több mint 4 éve
Idén eléggé túlértékelik a sérüléseket, úgy látom.. Niang, Biadasz, Moss...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nem tudom, nem neztem utana, de tippre 5. kor plusz lehet, mert azt elcserelte Ballard korabban, biztos visszahozta mostmit kaptunk a pickert vajon?Mi volt tényleg?
Stez
Bazzani
több mint 4 éve
Von von
több mint 4 éve
lol, Zack Moss egy fokkal jobb RB 😀
több mint 4 éve
ő se rossz azért, sejteni lehetett, hogy egy RB-t mindenképp draftolni fognak elől
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mosst megsem kedvelik annyira a csapatok. Mondjuk biztos azert, mert nincs mar ep porcikaja derektol lefele
több mint 4 éve
Vaughn előbb mint Moss? Huh...
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Lloyd Cushenberry-t akarom, vagy egy CB-t.
több mint 4 éve
Moss vagy OL-t légyszi Tampa
---