NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 313
a Rams-es bejelentkezésnél a Chargers felirat villant fel 😀Örülök, hogy nem hallucináltam
r.baggio
több mint 4 éve
na elkezdett minden csapat boardról bpa-zni, jöhet Bryce Hall )
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Easonéknál jó kis pipik ültek a kanapén 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
a Rams-es bejelentkezésnél a Chargers felirat villant fel 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
deyell
11 702
Amúgy kik draftjai tetszenek eddig a legjobban?Buccaneers
Szerintem a Dallas, Baltimore, Cleveland, Carolina, Arizona eddig elég fullos. Biztos hagytam még ki csapatokat, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
tenorx
choose life
több mint 4 éve
És még van egy pickünk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Vonster
1 036
Őt vártam most, ez tetszik
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Lloyd Cushenberry-t akarom, vagy egy CB-t.Vagy mindkettőt 😊
Cruyffista
több mint 4 éve
Hát ő még bent volt? Jéé. Elway, előző pick kijavítva. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
| SZÉÉÉP |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Amúgy kik draftjai tetszenek eddig a legjobban?lions denver
Szerintem a Dallas, Baltimore, Cleveland, Carolina, Arizona eddig elég fullos. Biztos hagytam még ki csapatokat, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Amúgy kik draftjai tetszenek eddig a legjobban?szerintem a Vikings sem rossz annyira
tenorx
több mint 4 éve
persze égető volt a wr is első körben. lambet csak azért húzták, hogy ne ide jöjjön.dallas eddig végig bpade needre is ment az osszes
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
szerintem jönni fog a szokásos TE pick, anélkül nem létezhet Elway
több mint 4 éve
Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.Nem szar, én beírtam TOP 100-ba is... csak úgy összességében kicsit sok az offense/gadget player, és ebbe megint bele fognak halni (h kevésbé a védő) - dehát Gruden/Mayock.
d3Y
Szerintem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
na csak OL-t húz most a Broncos
---
több mint 4 éve
Amúgy kik draftjai tetszenek eddig a legjobban?Szerintem a Dallas, Baltimore, Cleveland, Carolina, Arizona eddig elég fullos. Biztos hagytam még ki csapatokat, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
több mint 4 éve
Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.a ket pick kozul szerintem Edwards a jo, Bowdent nem huztam volna biztosan, foleg, hogy tele van lyukakkal meg a Raiders
d3Y
több mint 4 éve
Bazzeg minden denver pick előtt reklám van?😀Üdv a klubban. 😊
roberto23
több mint 4 éve
Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.nem szar, csak sérült volt, azért csúszott eddig
d3Y
több mint 4 éve
Bazzeg minden denver pick előtt reklám van?😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
dallas eddig végig bpaA d4raftot ők nyerik de majd a pályán 😛 bár tartok tőle előbb utónn lesz összefüggés a kettő között nem a mi javunkra 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
dallas eddig végig bpaJerry mondta, hogy a scoutok hagyják békén a draft alatt. 😊
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
deyell
11 702
Edwards miért szar amúgy? értem hogy sikk Mayockot fikázni de esetleg indokoljátok meg. 2 WR kellett minimum, 3 már necces, de Bowden inkább gadget player.
choose life
több mint 4 éve
a Dallasnál nyilvánvaló, hogy tényleg JJ bök rá egyedül a játékosokra
---