NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
I love this pickjohnny on the spotEzek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...Interesting pick, versatile, athletic, team player
Drip
Kampman
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Az sem hittem volna, hogy a Utah safetyk közül Bishop megy ki hamarabb. 72 helyes reach a PFFnél. Szar a safety class. Ha az kellett nekik, muszáj volt.
7 hónapja
johnny on the spotEzek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...Interesting pick, versatile, athletic, team player
Drip
Kampman
7 hónapja
Nekem némán megy, közben Bruglert meg Nate Ticet hallgatom, élőznek YT-onEzek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...Interesting pick, versatile, athletic, team player
Drip
Kampman
7 hónapja
Végül is csak 3 kezdő DT kéne.Jó van, jó posztokat szórják most.Úgyis futót viszünk, ne aggódj 😅
Sixo
Chargers LT
7 hónapja
Waited his turn ... ok 😀Ezek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...Interesting pick, versatile, athletic, team player
Drip
Kampman
7 hónapja
KeyG
9 494
A Texans nálam top 4 AFC contender
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 hónapja
Jó van, jó posztokat szórják most.Úgyis futót viszünk, ne aggódj 😅
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
7 hónapja
Kampman
28 290
Ezek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...Interesting pick, versatile, athletic, team player
Drip
7 hónapja
Kampman
28 290
Bulaga kijöhetne még néhányszor hergelni a közönséget 😊Safety pick is kipipálva.
7 hónapja
Ezek a bulletpointok egyre semmitmondóbbak Jeremiahnál ...
7 hónapja
nyilván alapvetően arról szól hogy az NFL a világ előtt mutogassa magátAz egész draft, mint esemény tulajdonképpen az ego és a jóemberkedés demózása ma már, egyének, csapatok és a liga részéről egyaránt.Azt nem értem hogy a pick után mért kell megtapsolni magukat 😀ego
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Kampman
csak még ezen bleül is vannak akik képesek felfogni hogy hol a "cringe határ"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Kampman
28 290
Az egész draft, mint esemény tulajdonképpen az ego és a jóemberkedés demózása ma már, egyének, csapatok és a liga részéről egyaránt.Azt nem értem hogy a pick után mért kell megtapsolni magukat 😀ego
Heisman nádor
Negritis, a vajda
7 hónapja
Akkor Jags.Suamataiaval mi van?1. évében nem lehet pályára tenni, annyira raw.
Sixo
labo7