NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Hátha jó lesz 😀
Bell is 6-foot-9 and 346 pounds. Didn't let up a sack last season for Miami. https://t.co/vxl6WDvSJe
— Zach Berman (@ZBerm) April 25, 2026
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
a philly csengetettNem vártam őt első Bellnek
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
1 napja
Hátha jó lesz 😀Kedvenc anomáliám:
Bell is 6-foot-9 and 346 pounds. Didn't let up a sack last season for Miami. https://t.co/vxl6WDvSJe
dande2
felső 2%os kar
alsó 2%os kéz
Poloska vagyok.
1 napja
a philly csengetett
1 napja
Hátha jó lesz 😀Bell is 6-foot-9 and 346 pounds. Didn't let up a sack last season for Miami. https://t.co/vxl6WDvSJe
1 napja
lement a második kör OT pick nélkül? azkomgecMost jön a bajusz
ZERO_L
1 napja
csak mutatja mennyire nagy volt a különbség polcok között, azért ilyen nem szokott lenni prémium posztonlement a második kör OT pick nélkül? azkomgecKi lehetett volna? Dunker max, ha annak vesszük. Esetleg a Northwesternes tag.
ZERO_L
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
lement a második kör OT pick nélkül? azkomgecKi lehetett volna? Dunker max, ha annak vesszük. Esetleg a Northwesternes tag.
ZERO_L
Poloska vagyok.
1 napja
lement a második kör OT pick nélkül? azkomgec

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
ha egy edzői stáb jól fejleszti, lehetne egy bőven nem alja qb a kezdők között.Azzal se jártatok volna jobban...hidd el, láttam eleget....mèg mindig Nussmeierben lett volna leginkább fantáziafaszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Paviainkább jött volna ő, mint ez...bár ő sem nyilván. Én Allart szerettem volna.
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
1 napja
Ja, vègül is mi milyen izgalmat szeret 😄az legalább izgalmas kívülrőlAzzal se jártatok volna jobban...hidd el, láttam eleget....mèg mindig Nussmeierben lett volna leginkábbfaszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Paviainkább jött volna ő, mint ez...bár ő sem nyilván. Én Allart szerettem volna.
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
Negritis, a vajda
1 napja
TJ Ward <3Onyedim, DT
nem TE, nem QB
1 napja
az legalább izgalmas kívülrőlAzzal se jártatok volna jobban...hidd el, láttam eleget....mèg mindig Nussmeierben lett volna leginkábbfaszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Paviainkább jött volna ő, mint ez...bár ő sem nyilván. Én Allart szerettem volna.
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
1 napja
Azzal se jártatok volna jobban...hidd el, láttam eleget....mèg mindig Nussmeierben lett volna leginkább fantáziafaszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Paviainkább jött volna ő, mint ez...bár ő sem nyilván. Én Allart szerettem volna.
Negritis, a vajda
shagi0206
Szerkesztette: dande2
1 napja
nah pick is in
1 napja
Love, Beck.. csodás draft a Cardstól is te jóégte nem alszol még?
remontada
1 napja
Na, mostmár vigye ki a Denver Allartha már QB akkor Pavia és Payton majd varázsol
zacknorb
1 napja
beck+love for OROTY

1 napja
Na, mostmár vigye ki a Denver Allart
Poloska vagyok.
1 napja
fú gec

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Love, Beck.. csodás draft a Cardstól is te jóég
1 napja
faszom úgy belengettétek a cardsot hogy remélem Paviainkább jött volna ő, mint ez...bár ő sem nyilván. Én Allart szerettem volna.
Negritis, a vajda
1 napja
Dikk
1 napja
Ezèrt kár volt Murrayt elengedni 😏