NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Browns idén is jó draftot tol de mégis megint évek óta szarok, sosem értem azt a franchiset
1 napja
ez a jones gyerek se a top60ba volt írvaKiper az utolsó mockjában ugyanígy a Bearshez írta a 2.ban. Amikor cserélni akartam veled a 2db 4.ért, őt vittem volna 4/1. Bőven jobb, mint 4. körös playa.
Löfli
1 napja
titans feljött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Csomó helyen lelkesedtem volna érte, de itt nem tudomNagy pick az fix, steal meg minden
Poloska vagyok.
1 napja
de49ers jön fel, punter?Nem ők cseréltek le, és a Browns jött fel? 😀
zacknorb
tenorx
1 napja
ez a jones gyerek se a top60ba volt írvaespn 99.re tette
Löfli
1 napja
remélem pregnonért jön a brownsez se rossz
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
nah emw kiment
1 napja
ez a jones gyerek se a top60ba volt írva

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Most hogy mi idegesítő, mi nem....De ennek a folyamatos mantrázasa igenjs hülyesèg ès idegesítő....feltètelezzük már a strábról hogy igyekeznek megoldani ès nem úgy dolgoznak, hogy ezen ne segítenènek.....Ezek mondjuk nem hülyeségek, hanem egzakt TÉNYek amikre hivatkozva van.Hagyjuk már ezt a hülyesèget....nyilván meg lesz oldva...Akkor ott a szokásos 2. körös TE, remèljük beleillik az Ertz Goedert sorba 😄vittetek 2 embert a pálya közepére úgy, hogy Hurts nem passzol oda, nice
dande2
zacknorb
Közben Greenardot elhoztuk a kèt 3körèrt a Vikingsból, az egyik az idei kèsőbbi a másik jövő èvi
dande2
zacknorb
dande2
Mi nonstop csak azt halljuk hogy Eagles a minden, csak olyan példákat lehet hozni, ha meg nem minden tökéletes akkor bántva van az Elgses, meg nem lehet őket kritizálni, amikor meg valaki hoz fel egy ilyen tényt, akkor le van egyből baszva, hogy haggyuk már ezeket, minden tökéletes meg delulu, ha Isten velünk ki ellenünk.
Poloska vagyok.
1 napja
49ers jön fel, punter?Nem ők cseréltek le, és a Browns jött fel? 😀
zacknorb
1 napja
Strange is hátrébb volt rangsorolva jóval, mint amin ugyanúgy 2. körben kihúzták őt Jacksonvilleben.Baalke te vagy az? 😀
shagi0206
1 napja
remélem pregnonért jön a browns
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Inkább a Jags pickre, a cserének látom értelmét. Flores szerelmes Van Ginkelbe, Dallas Turnernek ideje szintet lépnie.Na végre valami kreténség, már majdnem bealudtam.Ezt a.Greenard tradre ès a szerződèsre mondod? 😄😏
dancogo
dande2
1 napja
De ennek a folyamatos mantrázasa igenjs hülyesèg ès idegesítő....feltètelezzük már a strábról hogy igyekeznek megoldani ès nem úgy dolgoznak, hogy ezen ne segítenènek.....Ezek mondjuk nem hülyeségek, hanem egzakt TÉNYek amikre hivatkozva van.Hagyjuk már ezt a hülyesèget....nyilván meg lesz oldva...Akkor ott a szokásos 2. körös TE, remèljük beleillik az Ertz Goedert sorba 😄vittetek 2 embert a pálya közepére úgy, hogy Hurts nem passzol oda, nice
dande2
zacknorb
Közben Greenardot elhoztuk a kèt 3körèrt a Vikingsból, az egyik az idei kèsőbbi a másik jövő èvi
dande2
zacknorb
1 napja
Na végre valami kreténség, már majdnem bealudtam.Ezt a.Greenard tradre ès a szerződèsre mondod? 😄😏
dancogo
1 napja
Ezek mondjuk nem hülyeségek, hanem egzakt TÉNYek amikre hivatkozva van.Hagyjuk már ezt a hülyesèget....nyilván meg lesz oldva...Akkor ott a szokásos 2. körös TE, remèljük beleillik az Ertz Goedert sorba 😄vittetek 2 embert a pálya közepére úgy, hogy Hurts nem passzol oda, nice
dande2
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
1 napja
Strange is hátrébb volt rangsorolva jóval, mint amin ugyanúgy 2. körben kihúzták őt Jacksonvilleben.
1 napja
Na végre valami kreténség, már majdnem bealudtam.
1 napja
szélre se tudott brownnak, tök mindegy 😀Akkor ott a szokásos 2. körös TE, remèljük beleillik az Ertz Goedert sorba 😄vittetek 2 embert a pálya közepére úgy, hogy Hurts nem passzol oda, nice
dande2
zacknorb
1 napja
jax vitt egy 6. köröst 😀😀nah majd mi mikor jövünk az udfa TEvel
Löfli
1 napja
Jags megjött a buliba 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/