Oakland Raiders - Houston Texans
több mint 8 éve
Olawale TD
több mint 8 éve
Az a baj, hogy Carr is ilyen megtörten ült a kispadon! 😕Jogos.
Bruce
több mint 8 éve
Jó reggelt mindenkinek, azt szeretném kérdezni elsősorban a Raiders szúrkolóktól hogy mi van Aldon Smithel, és mi a terve a cspatnak vele ?Még nem engedték vissza.
southmiki
több mint 8 éve
southmiki
654
Jó reggelt mindenkinek, azt szeretném kérdezni elsősorban a Raiders szúrkolóktól hogy mi van Aldon Smithel, és mi a terve a cspatnak vele ?
több mint 8 éve
Az a baj, hogy Carr is ilyen megtörten ült a kispadon! 😕
több mint 8 éve
Igaz , erre nem is gondoltam.Erre futást ? Amikor kb minden rövidet megfutott Miller eddig a meccsen.Ha van egy ilyen jo iranyitod
Sixo
ulpianus
több mint 8 éve
Erre futást ? Amikor kb minden rövidet megfutott Miller eddig a meccsen.Ha van egy ilyen jo iranyitod
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Erre futást ? Amikor kb minden rövidet megfutott Miller eddig a meccsen.
több mint 8 éve
Annyit szidtátok Osi-t, hogy egy negyed erejére , úgy néz ki, mint aki top32 QB a ligában.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Na, utánanéztem, jó magasan van a város...De ettől függetlenül többet játszanak magaslaton, mint a Texans.
több mint 8 éve
Osweiler egyedül többet futott mint a csapatunk 😊
több mint 8 éve
Joseph azert megcsapta Millert
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nagy mákos ez az Osi, itt is annyit bohóckodott, hogy majdnem -5yardos play lett belőle.
több mint 8 éve
Meglehet meg, de eredmenytol fuggetlenul szanalmas.Szanalmas ma az egesz csapat...Sajnos igen, említették a közvetítésben is, hogy rosszkor jött a bye week.
Rolni
De ez a meccs már nem lesz meg
Bruce
A vedelem hig fos, futojatek nem tudom hova tunt es Carr is homaly az elkapokkal egyutt...ilyen szarul a KC ellen jatszottunk legutobb
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Surda
3 297
Időutazás: -2év
több mint 8 éve
Szanalmas ma az egesz csapat...Sajnos igen, említették a közvetítésben is, hogy rosszkor jött a bye week.
Rolni
De ez a meccs már nem lesz meg
több mint 8 éve
Szanalmas ma az egesz csapat...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Nem is írtam most, hogy ez a mi érdemünk, csak a tényt, hogy negatív yardos játék volt.Ez a baj, van egy negatív yardos játék, aztán first downAzt is inkább a Houston bénázta el, ahogy ezt is.
Bruce
Sixo
több mint 8 éve
Ez a baj, van egy negatív yardos játék, aztán first downAzt is inkább a Houston bénázta el, ahogy ezt is.
Bruce
több mint 8 éve
Ez a baj, van egy negatív yardos játék, aztán first down