Oakland Raiders - Houston Texans
több mint 8 éve
M.Smith-bol mar kurvara elegem van
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Megvolt az, akit az abszinttól Palvinnak hallucináltŐ tuti nem ,anyónak megvolt.nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énAkkor mi tűnik számodra megdönthetetlennek? Palvin Barbara?
PEEtör
Bruce
Sixo
több mint 8 éve
twitter.com/mike_lakings/status/800891036440535040?lang=hu
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
azért az is komoly, h kint vagy egy NFL meccsen, és az 5 colos mobilon nézed a meccseA lába kint volt egy ponton, tény, de nem láttam olyan kameraállást, ami egyértelműen mutatta volna, hogy akkor még nem haladt át a labda síkja a TD line fölött. De úgy látszik nektek eagle vision van, plusz egy pár másik kameraállás elnézést.nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énAkkor mi tűnik számodra megdönthetetlennek? Palvin Barbara?
PEEtör
Bruce
több mint 8 éve
Jol bedobtak a no penaltyt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
ilyeneket én szoktam elejteni fórumfocin vazze
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Ezt jól elbaszta. Keresse AC-t, neki kell a yard. Meg a TD is 😊
több mint 8 éve
Bammeg Crabs
több mint 8 éve
Nem anyódnak írtam! 😊Ő tuti nem ,anyónak megvolt.nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énAkkor mi tűnik számodra megdönthetetlennek? Palvin Barbara?
PEEtör
Bruce
Sixo
több mint 8 éve
Ő tuti nem ,anyónak megvolt.nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énAkkor mi tűnik számodra megdönthetetlennek? Palvin Barbara?
PEEtör
Bruce
több mint 8 éve
nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énAkkor mi tűnik számodra megdönthetetlennek? Palvin Barbara?
PEEtör
több mint 8 éve
nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok énKávét főzni visszajátszás alatt?
PEEtör
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Egy jó kis holdingot nem fújtak be Mack-en és így TD
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
nekem egyébként nem tűnt megdönthetetlen bizonyítéknak, h nem TD, dehát mit tudok én
több mint 8 éve
A trukkos playekkel csak magat szopatja a Texans tovabbra is
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Oszi elkapja a lepattant labdát, és elkezd futni vele. Bravó 😀Remek választás volt! 😊 Nagyon jó ösztönei vannak a fiúnak!
peterk2005
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
ha így folytatják, már a FG is nehéz lesz. Tekintve a tegnapi extra pont dömpinget.
több mint 8 éve
Oszi elkapja a lepattant labdát, és elkezd futni vele. Bravó 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Vagy passzol magának.A Hopkinsos elviccelődés után lehet ez TD.ezt visszafújják, oszi meg dob egy INT-t 😀
shagi0206
Löfli
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Baszd, majdnem igazad lett 😀A Hopkinsos elviccelődés után lehet ez TD.ezt visszafújják, oszi meg dob egy INT-t 😀
shagi0206
Löfli
több mint 8 éve
LOL 😀A Hopkinsos elviccelődés után lehet ez TD.ezt visszafújják, oszi meg dob egy INT-t 😀
shagi0206
Löfli
több mint 8 éve
A Hopkinsos elviccelődés után lehet ez TD.ezt visszafújják, oszi meg dob egy INT-t 😀
shagi0206
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mondjuk ami késik, nem múlik sajnos. Úgyhogy sztem meglesz az a TD