Oakland Raiders - Houston Texans
több mint 8 éve
Kár hogy Jani már túl van a fénykorán! 😊Volt erre egy érdekes stat ma, hogy 32-33 yardról eddig összesen 1 FG maradt ki. XP-ből, amit ilyen távról rúgnak meg már egy rakat kimaradt.A heten asszem 6 maradt ki.
Bruce
Egyebkent Mexikoban 4 yarddal messzebrol lehet berugni a FGt, ez am tudomanyos teny, bizony!
ulpianus
több mint 8 éve
Volt erre egy érdekes stat ma, hogy 32-33 yardról eddig összesen 1 FG maradt ki. XP-ből, amit ilyen távról rúgnak meg már egy rakat kimaradt.A heten asszem 6 maradt ki.
Bruce
Egyebkent Mexikoban 4 yarddal messzebrol lehet berugni a FGt, ez am tudomanyos teny, bizony!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Egész jó NFL hangulat van a stadionban. Oakland-ből sokan lehetnek ott, közel van.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Volt erre egy érdekes stat ma, hogy 32-33 yardról eddig összesen 1 FG maradt ki. XP-ből, amit ilyen távról rúgnak meg már egy rakat kimaradt.
több mint 8 éve
Na így legalább csak FG-re lesznek jók.
több mint 8 éve
Egyszerűbbnek tűnt a tévén nézni 😊Na innentől kár is nézni a magyar közvetítést, mert Ricsi károgni fog végig...Neked van elofizetesed, minek probalkozol?
Bruce
ulpianus
több mint 8 éve
Na innentől kár is nézni a magyar közvetítést, mert Ricsi károgni fog végig...Neked van elofizetesed, minek probalkozol?
Bruce
több mint 8 éve
Na innentől kár is nézni a magyar közvetítést, mert Ricsi károgni fog végig...
több mint 8 éve
hülye bírauk, végre hopkins hozná a pontot a csapatomnak, erre lefújják
több mint 8 éve
Hopkins befut, anyja mondta: tuti ami TD.
több mint 8 éve
Hoppsz, nem lépett ki...
több mint 8 éve
Osweiler rekordjai bazzeg. 5. legkeveseb passzolt yard leso szezonosok kozt.
több mint 8 éve
Irvin eddig jó! 😊
több mint 8 éve
hát én kimentem a mexikói útra, de csak a raiders volt ott fosztogató csövesek személyében 😕