Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
csak azért mert AA-gyűlés közben megy NFL is, még nem lesz "közös meccsnézés"közös meccsnézésen, IRL élet :/hol vannak a Falcons drukkerek ?felvágták az ereiket, egy simának ígérkező meccset buknak el... simán
Heisman Trophy
baggio 🏈
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Sifur
1 118
Amúgy nem értem miért meglepetés hogy nem sima a meccs... Atlanta nem volt acélos az alapszakaszba, a Phili védelme és futása megy, egy közepes irányító meg tudja nyerni a Philinek
több mint 6 éve
Ámen 😉Bakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕még így is "végigverheti", ha a Vikings ellen játszanak azért, mert a minnesotai O azért nem megállíthatlan, a Saints O meg nagy eséllyel megfázna Philly-ben
Mr.Breaker
a Super Bowlt pedig triple optionnel behúzzák a PAts ellen
baggio 🏈
Azért még messze van. Ezt be jéne vunni
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Sb-ra wentz is visszatérneBakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕még így is "végigverheti", ha a Vikings ellen játszanak azért, mert a minnesotai O azért nem megállíthatlan, a Saints O meg nagy eséllyel megfázna Philly-ben
Mr.Breaker
baggio 🏈
több mint 6 éve
Nagyon jó az OL a Phillynél.és ott nincs egy Peters...
Burkus
több mint 6 éve
Eddig a pillanatig nem tudtam, mi a faszt csinál ennél az ünneplésnél Hollins. Most legugliztam ki ez, kösz 😀 😀Úristen, most hogy huzamosabb ideig néztem Folest, látom mekkora a különbség. Amúgy Hollins backpack kid ünneplése hatalmas. 😀Ez a Hollins ez kiez? Még nem láttamIdén nem sok Eagles meccset láttal akkor tényleg.
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=fQb1le7VxG4
Greengo
balintbaba
több mint 6 éve
közös meccsnézésen, IRL élet :/hol vannak a Falcons drukkerek ?felvágták az ereiket, egy simának ígérkező meccset buknak el... simán
Heisman Trophy
baggio 🏈
több mint 6 éve
Bakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕még így is "végigverheti", ha a Vikings ellen játszanak azért, mert a minnesotai O azért nem megállíthatlan, a Saints O meg nagy eséllyel megfázna Philly-ben
Mr.Breaker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ilyet azért ne állíts, a Hawks (bármennyire is utálom) fullra megette a játékukat. A Vikes pedig méltó kihívója lett volna, egy ki-ki meccsen.Bakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕Ne forgasd a kést légyszi
Mr.Breaker
MrMiksa
több mint 6 éve
Fiúk csak óvatosan, majd ha lefújták s mi vezetünk 😊
több mint 6 éve
Úristen, most hogy huzamosabb ideig néztem Folest, látom mekkora a különbség. Amúgy Hollins backpack kid ünneplése hatalmas. 😀Ez a Hollins ez kiez? Még nem láttamIdén nem sok Eagles meccset láttal akkor tényleg.
shagi0206
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti
4 063
Ha bevisszük, akkor szerintem meg van a meccs!vigyük be a többi meg meglássuk csak vigyük be
tûzoltó
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Bakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕Ne forgasd a kést légyszi
Mr.Breaker
több mint 6 éve
picksix
800
Falcons D elfáradt, jön a kamu sérülés. 😀Detto ez jutott eszembe de sztem nem az
balintbaba
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
hol vannak a Falcons drukkerek ?idegállapotban.. 😊
Heisman Trophy
több mint 6 éve
tûzoltó
853
Ha bevisszük, akkor szerintem meg van a meccs!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Bakker ez az Eagles Wentz-cel kb végig verte volna az egész NFC Playoffot. Lehet sajnálni nagyon,hogy megsérült. 😕
több mint 6 éve
zsojti
4 063
ez a td nagyon kell most
több mint 6 éve
Falcons D elfáradt, jön a kamu sérülés. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
hol vannak a Falcons drukkerek ?Csak Falcons TD-nél jönnek arcoskodni
Heisman Trophy
több mint 6 éve
hol vannak a Falcons drukkerek ?felvágták az ereiket, egy simának ígérkező meccset buknak el... simán
Heisman Trophy
---
több mint 6 éve
Nagyon jó az OL a Phillynél.
több mint 6 éve
Ez a Hollins ez kiez? Még nem láttamIdén nem sok Eagles meccset láttal akkor tényleg.
shagi0206
E-A-G-L-E-S EAGLES !