NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - Chicago Bears
több mint 5 éve
ERgymás után második meccsen szánalmas...most akkor kié a labda
több mint 5 éve
Bízzunk benne a Bears O nem most táltosodik meg és a Djüknek nem segítünk pontot szerezni és akkor nem lesz gondtudom, tudom... olyan szép drive volt.. de szerintem nem lesz sok pont és ez a 4 még számítani fog, főleg, hogy idén a red-zone-ban egész jók vagyunka futás lett volna uncsi, és irónia 😊 😉hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
zsoeo
dande
zsoeo
több mint 5 éve
Várjál még mondjuk 2-3 driveot 😊Ellenünk nem lettt volna szíve......😊hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
zsoeo
csi77
több mint 5 éve
tudom, tudom... olyan szép drive volt.. de szerintem nem lesz sok pont és ez a 4 még számítani fog, főleg, hogy idén a red-zone-ban egész jók vagyunka futás lett volna uncsi, és irónia 😊 😉hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
zsoeo
dande
több mint 5 éve
Ellenünk nem lettt volna szíve......😊hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
zsoeo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
a futás lett volna uncsi, és irónia 😊 😉hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
zsoeo
több mint 5 éve
hagyjuk már 2-ra egy erőfutás Howard-tól és dühből bent van erre 2 ilyet hívni 😕miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
dande
több mint 5 éve
Kár, hogy csak FG. Több volt ebben a driveban.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Továbbra sem engedünk TD kezdő drive-ra
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
miért nem lehet futni ??uncsi 😊
zsoeo
több mint 5 éve
Ok, de te már a Pennben is szerethetted. 😀Sanders nagy kedvencem lett. 😊divat, nekem már draftkor az volt 😉
Greengo
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
miért nem lehet futni ??
több mint 5 éve
meglepődtem volna....................
több mint 5 éve
Sanders nagy kedvencem lett. 😊divat, nekem már draftkor az volt 😉
Greengo
több mint 5 éve
howardot be és futás be 😊
több mint 5 éve
Sanders kezd elég jól beválni
több mint 5 éve
ugyan már....
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
megint a faszfej playhívás 3.&2re
több mint 5 éve
Ezt eggyel korábban is meglehetett volna így oldani 😊
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
na ezt mindig így kéne elkapni
több mint 5 éve
agholor, ugrott a labdáért????
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
sziasztok hajrá mi!!de a bírók is 😀
Aki youtube-ot néz ne lőjje le a buffstream 1 percet késik legalább 😕
zsoeo