NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ez végre egy jogos zászlo sima td lett volna
nando89
Elozo pass interference is ült
A Rtp eléggé wtf

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 496
Na Jacobs innen be kell vinni
KeyG
inkább nem bízzák rá, ami érthető.
shagi0206
Többet én se bízok rá semmit 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
KeyG
inkább nem bízzák rá, ami érthető.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 drive majdnem megállítjuk de csak majdnem aztán TD same old 😊
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
North Dakota State powa!!!
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 496

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 894
ez végre egy jogos zászlo sima td lett volna
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 291
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy aki a szabályokat hozza, az játszott valaha? Mert bizonyos esetekben a fizikát kellene legyőznie a játékosoknak, hogy ne legyen büntetendő a megmozdulás. Az meg nem megy.
shagi0206
Annak idején pl. Don Shula tagja volt a szabályalkotó bizottságnak.

Mármint még aktív edzőként.

Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
FunHun New England Patriots 1 482
Ha az RTP, akkor ez miért nem holding???
2 hónapja
Love sokszor dob hátsó lábról, amit elvileg nagyon nem szoktak szeretni, már gyerekkorban ez ellen nevelik a QB-kat.
2 hónapja
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy aki a szabályokat hozza, az játszott valaha? Mert bizonyos esetekben a fizikát kellene legyőznie a játékosoknak, hogy ne legyen büntetendő a megmozdulás. Az meg nem megy.
2 hónapja
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
A nosztalgia közben valami focimeccs is megy. Borzalmas lehet ezen a talajon focizni.

„Egyet el szeretnék még mondani, senki nem kérte, hogy a pályát locsolják meg. Van, aki hozzá van ehhez szokva, van aki nem. Nem akarom erre fogni. Mi elcsúsztunk, ebből gólt tudott elérni az ellenfél, gratulálok a Debrecennek, ma ennyi volt bennünk”
mustaine
Érthetetlen, olyan sportoknál, ahol nem szoktak futni a játékosok, ott nem kéne, hogy számítson a fű nedvessége...
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 657 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Dk teljesen vakon vannak
2 hónapja
A nosztalgia közben valami focimeccs is megy. Borzalmas lehet ezen a talajon focizni.

„Egyet el szeretnék még mondani, senki nem kérte, hogy a pályát locsolják meg. Van, aki hozzá van ehhez szokva, van aki nem. Nem akarom erre fogni. Mi elcsúsztunk, ebből gólt tudott elérni az ellenfél, gratulálok a Debrecennek, ma ennyi volt bennünk”
mustaine
Angyalföldön azt hiszem most egy darabig száraz pályák lesznek.
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
ezek továbbra is nevetségesek még ha nekünk is kedvez

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
akkor most ezután végig mennek
2 hónapja
Ez miért RTP???
2 hónapja
megint egy bullshit RtP büntetés. Utálom ezt a szabályt
2 hónapja
mázlisták...majdnem INt majdnem fumbli..
2 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan

2 hónapja
Jacobs eddig egy terített betli új csapatában.
2 hónapja
Nekem a Panthers-Pats Bowl volt az első 12-13 lehettem, meccs előtt még ingyen volt a Private Gold meg a Hustler TV.
Régen minden jobb volt.
KeyG
Nekem is ez volt az első SB. Ezek szerint már 2003 őszén közvetíteni kezdte a SportTV? (Akkor még nem Ricsivel.) Úgy látszik, szenilis vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Akkor csak a SB adta
dande2
mikre nem emlékszel 😀 Én már arra se, hogy néztem-e a tavalyi SB-t 😀
2 hónapja
Nekem a Panthers-Pats Bowl volt az első 12-13 lehettem, meccs előtt még ingyen volt a Private Gold meg a Hustler TV.
Régen minden jobb volt.
KeyG
Nekem is ez volt az első SB. Ezek szerint már 2003 őszén közvetíteni kezdte a SportTV? (Akkor még nem Ricsivel.) Úgy látszik, szenilis vagyok.
nagylaza, főpohárnok
2004 februárja volt az első közvetítés a Super Bowlról.
Majd szeptemberben az első szezon közvetítés.
2 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Régen minden jobb volt.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
nem, a Pats-Panthers SB volt az első közvetítésük

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Azt mondjuk nem értem, hogy ilyen talaj, ilyen páratartalom esetén miért embereznek a DEF-ek.
Sokkal nagyobb kockázat egy elcsúszás esetén a nagy játékra.
Zónával ezt lehetne minimalizálni