NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 4 éve
nehéz belátni, de szarabbak vagyunk mint a jets, csak könnyebb a sorsolásunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Én is, legyen ha mondjuk 20 ponttal vezetünk 😉 (soha napján)Kompromisszumkész vagyok lehet Engram 😀A következő meccsen szabad 😉Kell egy Singleton intLegyen inkább Slayton TD 😉
dande
Vobox
dande
Vobox
több mint 4 éve
peppers kurvanagy meccset játszik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ez aztán érdekes holding hívás volt ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Vobox
635
Kompromisszumkész vagyok lehet Engram 😀A következő meccsen szabad 😉Kell egy Singleton intLegyen inkább Slayton TD 😉
dande
Vobox
dande
több mint 4 éve
szar a fal, de nulla screen kb, nem értem.
több mint 4 éve
A következő meccsen szabad 😉Kell egy Singleton intLegyen inkább Slayton TD 😉
dande
Vobox
több mint 4 éve
Kell egy Singleton int
több mint 4 éve
Nem tudom eldönteni melyik csapat játékosai vágnak unottabb képet az egészhez. Meg bánnak sértődve, hogy játszaniuk kell.Csak TNF meccset mindkét bagázsnak jövőre (tehát lesz SNF és MNF is mindkét csapatnak, akármilyen szar lesz a mérleg).
ozibozi
több mint 4 éve
zsojti
4 063
nem tudom eldönteni hogy dp ilyen hülye h ezeket rendre elbasszuk vagy a fal ennyire balfasz...na jó kb döntetlen
több mint 4 éve
kérdés, ogy hány lehetőség kell az offense-nek hogy végre pontokat is lássunkkurvasok.
eaglesmcnabb
Ezt a balfasz csapatot
több mint 4 éve
Ezt a fszságot megint....
több mint 4 éve
Muszáj volt mert eddig elég sokat töketlenkedett 😛Gerry mit ivott máraTöklevet.
dande
iktriad
több mint 4 éve
kérdés, ogy hány lehetőség kell az offense-nek hogy végre pontokat is lássunk
több mint 4 éve
Gerry mit ivott máraTöklevet.
dande
több mint 4 éve
Gerry mit ivott mára
több mint 4 éve
csak őszintén előttünk nem kell szégyellni magad, tudjuk mit érzel 😉 😛persze csak nem akartam anyazni 😀henery csezd megK. Anyád Henery így pontos 😊
eaglesmcnabb
dande
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
persze csak nem akartam anyazni 😀henery csezd megK. Anyád Henery így pontos 😊
eaglesmcnabb
dande
több mint 4 éve
zsojti
4 063
Elliottot is csak az első éve tartja itt... Az a baj, hogy piac sem túl bő.....meg kapott egy jó nagy szerződést is....
dande
több mint 4 éve
Elliottot is csak az első éve tartja itt... Az a baj, hogy piac sem túl bő.....
több mint 4 éve
Azt hiszem ez az utolsó 2 perc tökéletesen jellemezte az nfc eastetEléggé.
mustaine
Udv mindenkinek 2. Negyed elején érkeztem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Azt hiszem ez az utolsó 2 perc tökéletesen jellemezte az nfc eastet