NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 4 éve
Mondjatok még egy csoportot ahol elképzelhető egy ilyen roncsderbi!
több mint 4 éve
mi a a faszt akartunk itt megint???mit....Ettől a drivetól? Azt mint soccerben. megszerezni a 3 pontot.
zsojti
több mint 4 éve
zsojti
4 063
mi a a faszt akartunk itt megint???mit....
több mint 4 éve
zsojti
4 063
hagyjuk már abba a középső nulla futásxokat...oldalra nem lehet
több mint 4 éve
Ez a Hurts play hívás fájt.
több mint 4 éve
ennek is sok értelme van, hogy ha fent van hurts automatikusan fut
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
zsojti
4 063
ez a flugham 😊
több mint 4 éve
eddig az az egyetlen egy értelmes play volt a félidőben támadóoldalról, mindent elárul hogy még annak is benny hill show lett a vége...Meg a vakondok is.nyilván nem egy világverő offense ellen, de a védelmet nem tudom hibztatni, akármi lesz a vége.Két védelem a második félidőben kitesz magáért
De az, hogy ennyi lehetőségből semmit nem hozunk össze támadó oldalon, az vérlázító
eaglesmcnabb
csebi
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Na ki szídta Wenztet?
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Ahogyan a futást szemmel megállította az eagles védelem, az zseniális volt.nyilván nem egy világverő offense ellen, de a védelmet nem tudom hibztatni, akármi lesz a vége.Két védelem a második félidőben kitesz magáért
De az, hogy ennyi lehetőségből semmit nem hozunk össze támadó oldalon, az vérlázító
eaglesmcnabb
csebi
több mint 4 éve
Meg a vakondok is.nyilván nem egy világverő offense ellen, de a védelmet nem tudom hibztatni, akármi lesz a vége.Két védelem a második félidőben kitesz magáért
eaglesmcnabb
csebi
több mint 4 éve
nyilván nem egy világverő offense ellen, de a védelmet nem tudom hibztatni, akármi lesz a vége.Két védelem a második félidőben kitesz magáért
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Vobox
635
Erdemes bekapcsolodni, vagy inkbb pihenjek a holnapi kaminokupara? 😅Érdemes!Sasvadászat folyik
Danny
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Erdemes bekapcsolodni, vagy inkbb pihenjek a holnapi kaminokupara? 😅Érdemes. A legjobb paródia, amit láttam.
Danny
több mint 4 éve
Erdemes bekapcsolodni, vagy inkbb pihenjek a holnapi kaminokupara? 😅Ha semlegesként röhögni akarsz, akkor kapcsold be.
Danny
több mint 4 éve
Utley
264
Ilyen fakezű egy QB-t, mint a Wentz...Ha víz érné a tenyerét, tuti “kirűgyezne” délutánra!
több mint 4 éve
zsojti
4 063
Erdemes bekapcsolodni, vagy inkbb pihenjek a holnapi kaminokupara? 😅jót fogsz röhögni ha szereted a nulla focit 😊
Danny
több mint 4 éve
nyilván nem egy világverő offense ellen, de a védelmet nem tudom hibztatni, akármi lesz a vége. De az, hogy ennyi lehetőségből semmit nem hozunk össze támadó oldalon, az vérlázító
több mint 4 éve
Danny
1 717
Erdemes bekapcsolodni, vagy inkbb pihenjek a holnapi kaminokupara? 😅
több mint 4 éve
KeyG
9 496
Akkor jon, ha nyer a Giants a meccs vegen. Sima szelvenyes tippmix. 4 szamjegyu osszeggel raktam es a vege 6 szamjegy eleje. 😃Engem kérdezel?Az első meccsen megvan a hét jelenete,Mibe esett el? 😃
— Billy M (@BillyM_91) October 23, 2020
iktriad
Más
Azt hiszem valakinek jött a mixe 😊
Mennyivel raktad ha szabad kérdezni ? .meg hol játszol ?
Rózsa Sándor (betyár)
Vobox
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Vobox
635
Manning mém lesz ebből moreNa végre itt az optimistaszurkolótesó 😉
Palesz76
több mint 4 éve
Palesz76
501
Manning mém lesz ebből more
több mint 4 éve
zsojti
4 063
grat dp te pöcs, újabb outszánalmas bóhóc, nulla playcalling...ezt a szart
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
AhaEngem kérdezel?Az első meccsen megvan a hét jelenete,Mibe esett el? 😃
— Billy M (@BillyM_91) October 23, 2020
iktriad
Más
Azt hiszem valakinek jött a mixe 😊
Mennyivel raktad ha szabad kérdezni ? .meg hol játszol ?
Rózsa Sándor (betyár)
Vobox
több mint 4 éve
3 driveból nulla FD ha jól számolom, elmennek ezek a picsába.