Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
11 hónapja
Kezdenek a Philly játékosok bepipulni, nem szoktak ehhez. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Tavalyi Eagles nem volt jobb csak gyengèbbek voltak az ellenfelek, de mindegy ezt hiába magyarázzuk....
11 hónapja
remélem 40-et felrakunk. semmi bunkóság csak tartok a zöldektől 😀
11 hónapja
garincsa
465
Az a Kittle double block😁
11 hónapja
Huu hat akkor a ket fg keves lesz... tenyleg ez is sima volt. Remelem ma a bajnokot latjuk!
11 hónapja
shagi0206
10 921
Kittle nem szarozik. 2 embert is simán kivesz blokkal 😀
11 hónapja
Desai takarodj 😥😡😏
11 hónapja
CMC 😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Valami madár...Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
2 kurva hosszú drive TD-kkel.
petey
Blevi
eaglesmcnabb
10-1 a merleg 14-6 az allas es pfujolnak zseni 😀
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
11 hónapja
Elhatárolódom 😀hidd el tudom 😀Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
petey
11 hónapja
Ok a mikulast hogolyoztak kiTuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
11 hónapja
hidd el tudom 😀Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
11 hónapja
az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
11 hónapja
Jaja, meg ott meg megvan a kezdo qb 😀A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Hát az AFC-től sem kell elájulni. Szezon előtt igen, sokkal kiélezettebbnek tűnt, de azóta a Ravens az egyetlen, akikre azt lehet mondani, hogy leginkább 1-ben vannak.
Kájzerszóze
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
lásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
11 hónapja
A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀off!
Kájzerszóze
én is így vagoyk vele, az AFC-t rutinrókából behúzza a KC (pont mint a pats tette több éven át), a gyilok itt lesz az NFC-ben
idén már szeretném az SF-t látni az SB-ben, nekik pont olyan védelmük van, ami megnyerheti nekik
11 hónapja
Konnyen lehet, de ma nagyon bizonytalanok voltak a liga egyik legszarabb csapata ellen.... jaja barmi lehet, GRIT, ahogy irjak.A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Azt mondod nyer a Lions? 🤔😏
Kájzerszóze
dande2
11 hónapja
komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
11 hónapja
Valaki a southbolA Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Azt mondod nyer a Lions? 🤔😏
Kájzerszóze
dande2
11 hónapja
shagi0206
10 921
A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Hát az AFC-től sem kell elájulni. Szezon előtt igen, sokkal kiélezettebbnek tűnt, de azóta a Ravens az egyetlen, akikre azt lehet mondani, hogy leginkább 1-ben vannak.
Kájzerszóze