Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Kezdenek a Philly játékosok bepipulni, nem szoktak ehhez. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Tavalyi Eagles nem volt jobb csak gyengèbbek voltak az ellenfelek, de mindegy ezt hiába magyarázzuk....
több mint 1 éve
remélem 40-et felrakunk. semmi bunkóság csak tartok a zöldektől 😀
több mint 1 éve
garincsa
465
Az a Kittle double block😁
több mint 1 éve
Huu hat akkor a ket fg keves lesz... tenyleg ez is sima volt. Remelem ma a bajnokot latjuk!
több mint 1 éve
shagi0206
11 083
Kittle nem szarozik. 2 embert is simán kivesz blokkal 😀
több mint 1 éve
Desai takarodj 😥😡😏
több mint 1 éve
CMC 😀😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Valami madár...Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
2 kurva hosszú drive TD-kkel.
petey
Blevi
eaglesmcnabb
10-1 a merleg 14-6 az allas es pfujolnak zseni 😀
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 1 éve
Elhatárolódom 😀hidd el tudom 😀Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
petey
több mint 1 éve
Ok a mikulast hogolyoztak kiTuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 1 éve
hidd el tudom 😀Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
11 083
Tuti? Valamiért én Eaglesre emlékszem.az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
petey
több mint 1 éve
az Seattle voltlásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
shagi0206
több mint 1 éve
Jaja, meg ott meg megvan a kezdo qb 😀A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Hát az AFC-től sem kell elájulni. Szezon előtt igen, sokkal kiélezettebbnek tűnt, de azóta a Ravens az egyetlen, akikre azt lehet mondani, hogy leginkább 1-ben vannak.
Kájzerszóze
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
11 083
lásd annon Bowman mikor megsérült, és mikor kivitték a kiskocsival a pályáról, megdobálták.komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
petey
több mint 1 éve
A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀off!
Kájzerszóze
én is így vagoyk vele, az AFC-t rutinrókából behúzza a KC (pont mint a pats tette több éven át), a gyilok itt lesz az NFC-ben
idén már szeretném az SF-t látni az SB-ben, nekik pont olyan védelmük van, ami megnyerheti nekik
több mint 1 éve
Konnyen lehet, de ma nagyon bizonytalanok voltak a liga egyik legszarabb csapata ellen.... jaja barmi lehet, GRIT, ahogy irjak.A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Azt mondod nyer a Lions? 🤔😏
Kájzerszóze
dande2
több mint 1 éve
komplett idióta banda az ott kint, értem hogy fanatikusak meg minden ami rendben is van. de mellette nagy parasztok is tudnak lenni.Szerintem az offense iden szokszor megmentette a D# gyengebb jatekat. Mult heten pld. Secondaryben eleg sok baj van.inkább az offense. Védelemtől bőven sok ez is a frisco ellen, szerintemIstenem de gyönyörű ez az offenz ha dübörög 😊eagles D# overrated 😛
petey
Blevi
eaglesmcnabb
Blevi
több mint 1 éve
Valaki a southbolA Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Azt mondod nyer a Lions? 🤔😏
Kájzerszóze
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
11 083
A Dallas is jo, de eddig sok gyenge ellenfeluk volt. Viszont Dak eleg keveset hibazik es a Dallas def sem szar.... erdekes lesz a playoff. Mindenki az AFC-tol van elajulva, meglepit erzek 😀Hát az AFC-től sem kell elájulni. Szezon előtt igen, sokkal kiélezettebbnek tűnt, de azóta a Ravens az egyetlen, akikre azt lehet mondani, hogy leginkább 1-ben vannak.
Kájzerszóze