Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
11 hónapja
Vert ivott az Eagles def???nyilván rá voltak pörögve, e 9ers egy top csapat.
Kájzerszóze
11 hónapja
sajnálom 😕ha legközelebb sem lesz na gyerünk hadd menjen, én is kikapcsolom. bezzeg nascaron van...már vártam, a héten még egyszer sem írtad be 😀off!Nem csak ezért nem nézem a hazai közvetítéseket. 😀
tökre élvezhetetlen így a meccs, hogy ennyire le van véve a közönség zaj
NB2
Greengo
shawnka
eaglesmcnabb
(de a Sunday Nighton se lesz)
11 hónapja
ha legközelebb sem lesz na gyerünk hadd menjen, én is kikapcsolom. bezzeg nascaron van...már vártam, a héten még egyszer sem írtad be 😀off!Nem csak ezért nem nézem a hazai közvetítéseket. 😀
NB2
Greengo
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
már vártam, a héten még egyszer sem írtad be 😀off!Nem csak ezért nem nézem a hazai közvetítéseket. 😀
NB2
Greengo
11 hónapja
off!Nem csak ezért nem nézem a hazai közvetítéseket. 😀
NB2
E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 hónapja
off!tökre élvezhetetlen így a meccs, hogy ennyire le van véve a közönség zaj
11 hónapja
Ez így nem lesz túl izgi, ha a filed goalokra csak 3 & outtal tudunk válaszolni.10 napig készültünk erre, mi baj lehet? 😀
Niner Empire
11 hónapja
nyugodt vagyok, de ez máshol is sárga olyat rábaszott.üsd agyon te retekNyugi. A profilképedről állandóan az jut eszembe, hogy Remco Evenepoel Purdy európai, kerékpáros hasonmása.
petey
www.cyclingoracle.com/assets/cyclingoracle/media/teams/cyclists/remco-evenepoel-84019.webp
balintbaba
bicajt meg nem nézek, szal oké 😀
11 hónapja
Niner Empire
578
Ez így nem lesz túl izgi, ha a filed goalokra csak 3 & outtal tudunk válaszolni.
11 hónapja
üsd agyon te retekNyugi. A profilképedről állandóan az jut eszembe, hogy Remco Evenepoel Purdy európai, kerékpáros hasonmása.
petey
www.cyclingoracle.com/assets/cyclingoracle/media/teams/cyclists/remco-evenepoel-84019.webp
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
A vèdelem állja a sarat de TDt kell szereznie a támadóknak
11 hónapja
csipkelli
4 008
Torrey Smith.
11 hónapja
csipkelli
4 008
Kéne egy hosszú drive.
11 hónapja
egyelőre jó a játék, de 3 pontokkal sokra nem megyünk, mert a frisconak elég 2 villanás
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Tarsi
1 244
a támadók eddig nagyon vakon vannak
11 hónapja
nem is ezt mondtamhát ez óriási, a RT non stop false start gec XDDDDeddig nem ezen múlik
petey
Tarsi
nincs gáz, az Iggles-é a legjobb OL a ligában, ilyen fal mögött Purdy szerinted mi lenne ha nem MVP?
11 hónapja
Steve Ribbed
396
Egyenlőre szarok vagyunk, a labda mindkét oldalán... Ez igy nagyon csúnya lesz!
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
11 hónapja
csipkelli
4 008
Most kéne tologatni 2x.