Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
11 hónapja
Jo ez a niners bassza meg 😀Ezzel a futójátékkal a Packers D ellen esélye se lenne.🙂
Blevi
11 hónapja
Jo ez a niners bassza meg 😀Jövő hèten eldöntjük a csoportot aztán a POba remènykedünk hogy rodsz napit fogjanak ki. Más esèly nincs 😏😛🥴
Blevi
11 hónapja
Haha, lassításban mutatják ahogy az Eagles drukkert megbassza az ideg. Nagy franc ez a szerkesztő srác! 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
11 hónapja
A 200 yard impessziv.... pluszban. Zebradanio nem kellene. De Levi, no offense (az amugy sincs) de iszok egy pohar kolat zabkeksszel. Almas. Jo.
11 hónapja
Mariota time, Chip Kelly bekönnyezne!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
hoppá, Hurts hurts
11 hónapja
Jo ez a niners bassza meg 😀
11 hónapja
Vagy te vagy alszent? En csak szent 😀 nem tudom melyik meccset nezed.Én most nem tudom eldönteni, hogy:Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
de ez felvet kérdéseket, hogy stábtag mit ugat, ha meg hozzáérnek akkor kizárás. erre simán rá lehet utazni ami nem korrekt.
petey
Es volt uto mozdulat ami kiallitast er.
Blevi
Kájzerszóze
A - csak bebasztál
B - trollkodsz
C - direkt írkálsz ilyen hülyeségeket
D - a fentiek mind
balintbaba
11 hónapja
Sauce for the goose is sauce for the gander. 😊Én most nem tudom eldönteni, hogy:Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
de ez felvet kérdéseket, hogy stábtag mit ugat, ha meg hozzáérnek akkor kizárás. erre simán rá lehet utazni ami nem korrekt.
petey
Blevi
Kájzerszóze
A - csak bebasztál
B - trollkodsz
D - a fentiek mind
balintbaba
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
11 hónapja
nem védem Greenlaw-t mert mindig benne van a kreténség, de ja ez mindig így vanEzert nem szabad reagalni a provokaciora. Plane, hogy sokszor csak a valaszt buntetik.de akkor ne álljon be a játékos elé, a pályára. majd ő megvédi magát, pláne ez nem is edző volt.Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
petey
casaubon
11 hónapja
Most ezt nyomja.... ez sosem volt utes. Kivette a kezdo LB-t, mert igazad van, szarok vagytok. Ez a gaz es a hanyinger. Aki ezt nem latja, masik meccset nez. Valoban. Sokkal jobb a 9ers. Miert kell ilyen kamu szarokat csinalni? Tudja hogy nem tiltjak el. Nemcsak ezen a meccsen szar a jatekvezetes, de ez alatamasztja hogy szar, korrupt, alkalmatlan. Ennyi csak. Nem ratok haragszom. A zebrakra.
11 hónapja
carter is nagy koponya 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Ugyan mar.... te ket kinyujtott ujjal utsz? Hogy eltord? Ez nem utes teee. Lehet te igy bunyozol??? 😀Csupasz pisztolyban igy lattam igen
Kájzerszóze
11 hónapja
Én most nem tudom eldönteni, hogy:Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
Kájzerszóze
A - csak bebasztál
B - trollkodsz
D - a fentiek mind
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
casaubon
2 391
Ezert nem szabad reagalni a provokaciora. Plane, hogy sokszor csak a valaszt buntetik.de akkor ne álljon be a játékos elé, a pályára. majd ő megvédi magát, pláne ez nem is edző volt.Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
petey
11 hónapja
Ennek mièrt nem mentünk neki??? Nem mindegy hogy 80 vagy 40 yardról viszik be???
11 hónapja
Biziny hiresen kedvelem oket.Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
Kájzerszóze
11 hónapja
de akkor ne álljon be a játékos elé, a pályára. majd ő megvédi magát, pláne ez nem is edző volt.Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
11 hónapja
na sok mindent mondhatsz Levire, de ezt nem 😀Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
Kájzerszóze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
nem lenne ez olyan szar meccs, ha nem lennénk ilyen kurvagyengék 😀
11 hónapja
Vakon bizol a zebrekban.... tipikus eagles fan 🤣Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
Blevi
11 hónapja
Ugyan mar.... te ket kinyujtott ujjal utsz? Hogy eltord? Ez nem utes teee. Lehet te igy bunyozol??? 😀
11 hónapja
Nem kell felvenni az ugatast.dehogy ütés volt 😀Volt utes jatekon kivul? Volt.Nincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
Taka az oltozobe.
Blevi
petey
11 hónapja
garincsa
465
Attól hogy rühellem a faszit még szerintem korrekten állok a dolgokhoz. Az hogy nem bírok valakit attól még ezt igyekszem kizárni és úgy értékelni.media.tenor.com/TiXppdCXFmsAAAAd/nick-siranni.gifKiállítás volt akármennyire bosszant. Nem kell megadni az esélyt erre. Második félidő eleje arról szólt hogy a védelemben mindenki megbolondult nálunk. Amióta Sirianni itt van gyűlölöm a Phillyt pedig előtte második kedvencem volt, lehet sok mindent mondani de itt ha lejt a pálya akkor picit felénk kivételesenNincs igazad. Egyreszt csak az uj mezre utaltam, de ez a kizaras ez kamu volt. Nem bantas, de ez randa hazai palya volt. Irtam a csapat munkaja oke, Hurts nem mvp, de a kamu zaszlok es a kizaras sok. Mindenki latja ki a jobb csapat ma. Jatekvezeto vagyok en is, de igy nem lehet belenyulni. Deebo megoldotta.Aj brown is mehetne zuhizni.... de a zebrak zoldben vannak. Lattam egy kurvajo kepet az uj eagles mezrol a mellkasi resz zebra az ujjak zoldek 🤣Mi van veled ma, ez nem mèltó hozzád ès volt jellemző rád? 🤔😏 Mindent lehet mondani erre a meccsre csak azt nem hogy nekünk fújnak (lasd masodik drivevunk RZ vèdekezès a secbe dimán lett volna dobható az egyik downnál) de mindegy
Kájzerszóze
dande2
Kájzerszóze
garincsa
balintbaba